PERVERZIJE U SPAVAĆOJ SOBI JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka pokazala gde će uživati sa momkom: Detalj IZNAD KREVETA ostavlja bez teksta
Foto: Printscreen/Novo jutro

uveliko oprema stan

PERVERZIJE U SPAVAĆOJ SOBI JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka pokazala gde će uživati sa momkom: Detalj IZNAD KREVETA ostavlja bez teksta

Stars -

Voditeljka Jovana Jeremić uveliko oprema stan koji je kupila na Dorćolu, a posebnu pažnju je, po svemu sudeći posvetila spavaćoj sobi.

Jovana je ranije otkrila da će je stan od 54 kvadrata, za koji je digla kredit, sa renoviranjem koštati oko 200.000 eura, ali kontroverzna voditeljka za svoj kutak, nije žalila novca.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Jovana je za sebe u više navrata isticala da je prava umetnica u vođenju ljubavi, shodno tome, ona je pažljivo pristupila svakom detalju spavaće sobe.

Kako se radovi privode kraju, danas je za svoje pratioce na socijalnim platformama, otvorila vrata svog doma, a enterijer nema koga nije ostavio bez teksta.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Instagram

Spavaću sobu, kao što se može videti iz priloženog, krasi ogromni tapet lava, veliki prostani beli krevet, a zlatni detalji dodatno ukrašavaju prostoriju.

- U mojoj spavaćoj sobi će pojedinci priznati i ono što nisu uradili! Bogu na sud, kod Jovane na ispovest. Pored kreveta imaću tapet lava sa krunom. Samo jedan će imati pravo da spava ispod lava, onaj pravi! Imaću ormare sa ogledalima- izjavila je nedavno Jovana Jeremić za domaće medije.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

03:31

MOJA NAJVEĆA LJUBAV SE ZAVRŠILA TRAGIČNO Jovana Jeremić o čoveku svog života: Nisam ga htela, a onda je URADIO NEŠTO NEVEROVATNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja