BRESKVICI POZLILO USRED NASTUPA Pevačica se oglasila i otkrila šta se desilo, a onda poslala važnu poruku!
Foto: Printscreen Youtube

BRESKVICI POZLILO USRED NASTUPA Pevačica se oglasila i otkrila šta se desilo, a onda poslala važnu poruku!

Stars -

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nastupala je sinoć na "Music Week" festivalu, a nastup je morala da prekine jer joj je iznenada pozlilo.

Breskvica
foto: Printscreen TV Pink

Naime, Breskvica se oglasila na svom Instagram profilu gde je uputila javno izvinjenje svima koji su došli da je slušaju.

- Dragi moji, hvala vam što ste sinoć došli i izvinite što smo morali na pola da prekinemo nastup, pozlilo i je i zaista nisam mogla da nastavim dalje. Vidimo se uskoro ponovo. Ljubim vas i volim - napisala je Breskvica na svom Instagram profilu.

Anđela Ignjatović Breskvica
foto: Pritnscreen/Instagram

Breskvica je, podsetimo, nedavno bila u žiži interesovanja javnosti kad je održala zajednički nastup sa Lepom Brenom, a folk diva potom nije mogla da potrefi umetničko ime mlađe koleginice.

- Ja sam uvek za neke nove stvari i nove priče. Volim novitete, ali ne mogu uvek ja da dajem neki novitet! Zato mi se dopada što je ovo sada jedan miks muzike... Kako se zove, Jagoda, Breskvica? E, Breskvica - zapitala se Brena na konferenciji za medije, što je mnoge nasmejalo.

Breskvica, Anđela Ignjatović Breskvica
foto: Printscreen/Toxicmusic

Breskvica ovo nije zamerila Breni.

- Imala sam tu čast da nastupam sa naše dve najveće zvezde. Ponosna sam zbog toga. Sa Draganom sam već nastupala u Parizu i ta žena je nešto najdivnije na svetu. Toliko je divno biće da ja to ne mogu da objasnim. Brenu sam imala prilike da vidim kad sam silazila s bine prvi put u životu. Samo sam je gledala i nisam znala šta da joj kažem koliko sam bila srećna - istakla je bila Breskvica, prenosio je "Kurir".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:27

BEOGRADSKI SINDIKAT SE OBRUŠIO NA JAVNU SCENU! Najbolji reper trenutno... BEZ SUMNJE BRESKVICA: Pesma MORA da ima SADRŽAJ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track