CECA U NIŠ IPAK NIJE DOŠLA HELIKOPTEROM! Koncert kasnio 2 sata, pa nasred bine IZULA čizme: Evo šta je obećala publici!
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

PROMENILA PLANOVE

CECA U NIŠ IPAK NIJE DOŠLA HELIKOPTEROM! Koncert kasnio 2 sata, pa nasred bine IZULA čizme: Evo šta je obećala publici!

Stars -

Svetlana Ceca Ražnatović je posle 10 godina pauze ponovo održala veliki koncert na niškoj Tvrđavi, gde se okupilo oko 15.000 ljudi.

Iako je bilo najavljeno da će Ceca na binu u Nišu sleteti helikopterom, do toga iz nepoznatih razloga ipak nije došlo, pa je na koncert stigla, kao i uvek, džipom, i to sa cela dva sata zakašnjenja.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Kurir

- Dobro veče, Niš! Moja draga južna Srbijo! Srce mi je puno - poručila je Ražnatovićka na početku, a onda zaređala svoje najveće hitove. Koncert je otvorila pesmom "Beograd", a publika ju je nagradila gromoglasnim aplauzom i vriskom, uprkos čekanju na velikoj vrućini.

Dobra atmosfera je vladala od samog početka, što je Cecu navelo da se opusti i raskomoti, pa je neudobne šljokičave čizme vrlo brzo izula, te je ostala bosonoga do kraja dvosatnog koncerta, što joj nije prvi put. Pevačica je pokazala i novi imidž, trendi frizuru sa šiškama, a sve je iznenadila i svojim autfitom - crnom svetlucavom mini-haljinom koja je više otkrivala nego skrivala.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Kurir

Na kraju koncerta Ceca je zahvalila publici na noći za pamćenje, pa je izrazila nadu da će se opet družiti, i to na Ušću sledeće godine, što su okupljene Nišlije, ali i Beograđani, kao i veliki broj Bugara, pozdravili aplauzom.

Kurir.rs

Bonus video:

00:24

Ceca se popela na stolicu kad je zapevao Sloba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track