"DRŽALA SAM KANDIDATE KOD MENE U STANU JUTROS DO 7" Marija se odljutila, pa otkrila kojoj takmičarki je posvetila najviše pažnje
Foto: Petar Aleksić

"DRŽALA SAM KANDIDATE KOD MENE U STANU JUTROS DO 7" Marija se odljutila, pa otkrila kojoj takmičarki je posvetila najviše pažnje

Stars -

Veliko finale „Zvezda Granda“ uveliko je u toku. Marija Šerifović se brzo odljutila pa je ispričala kako se oseća.

- U stresu sam zato što sam loše spavala noćas. Kandidati su mi bili do sedam ujutru kod kuće, na probi. Danas ovde proba, da se ovo završi, pa da sutra idem na odmor.

Zvezde Granda, finale Zvezda Granda, Marija Šerifović
foto: Petar Aleksić

Nakon konstatacije da je svoje kandidate žestoko pripremala za finale i da je mali Hitler, Marija je pojasnila o čemu je reč i zašto je do sedam ujutru držala svoje kandidate.

- Družili smo se, ja nisam mali Hitler, samo svoj posao doživljam i sprovodim veoma profesionalno što ćete u večerašnjem finalu i videti - istakla je Marija.

Jesi li se odljutila?

- Ma dobro, Valjda ima neki red, nema vez.

Kakvog si raspoloženja večeras?

- Dobro sam.

Mnogi kažu da si baš neraspoložena?

- Ma, ne, ne, ne. Došla sam super raspoložena i radujem se što ćemo da ovo završimo.

Kakva su ti očekivanja?

- Neka pobedi najbolji, uvek to govorim, nemam ništa ptotiv onoga što narod odabere, tako da za mene su to najvalidnija takmičenja, nema žiri, nema pola, pola, nego narod, super.

Zvezde Granda, finale Zvezda Granda, Marija Šerifović
foto: Petar Aleksić

Može li devojka da pobedi?

- Aj da vidimo.

Šta si rekla tvojim kandidatima?

- Verovali ili ne da se zabave i da uživaju jer pitanje je da li će im se opet pružiti prilika da pevaju na jednoj ovakvoj sceni pred višemilionskom publikom.

Da li ti je bilo stresno da radiš sa kandidatkinjom koja je u drugom stanju?

- Nije, Maja je jedan neverovatan lik, neverovatna žena sa neverovatnom snagom, bez obzira što je u drugom stanju i to joj je oduzelo jedan deo snage, ali s druge strane bih rekla da je nešto duplo dobila.

04:53

Izjava Marije Šerifović

Martina važi za favorita, jesi li imali s njom posebne razgovore?

- Pristup svim kandidatima od početka je isti. Možda sam malo više pažnje posvetila Kseniji zato što je devojka po meni nešto neverovatno, doći u drugu državu, takmičiti se na jeziku koji nije tvoj, od mene ima sve aplauze.

Kurir.rs/ Grand/ A. P.

Bonus video:

01:15

Marija Šerifović će majku Vericu oterati u ludnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja