SKANDAL MAJSTOR! Saška Karan doživela pomračenje uma pa skočila na voditelja kao RAZJARENA ZVER: Pogledajte ovu svađu (VIDEO)
Foto: Printscreen/HypeTV, Sonja Spasić

strašno

SKANDAL MAJSTOR! Saška Karan doživela pomračenje uma pa skočila na voditelja kao RAZJARENA ZVER: Pogledajte ovu svađu (VIDEO)

Stars -

Nekadašnja rijaliti učesnica i pevačica, Saška Karan, tokom svoje rijaliti karijere ponela je titulu jedne od najvećih svađalica i skandal-majstora, a po svemu sudeći, sukobi nisu njena daleka prošlost.

Poznato je da Saška voli da se svađa i izaziva svoje sagovornike, pa se upravo iz tih razloga mnogi nisu iznenadili, kada je napravila najnoviji skandal, o kojem će se dugo pričati.

Saška Karan
foto: Printscreen/HypeTV

Ona je tokom gostovanja na jednoj televiziji, tokom razgovora sa voditeljom doživela pomračenje uma. Tok razgovora je tekao najnormalnije, pričali su o aktuelnim dešavanjima, rijalitiju, a u jednom trenutku su se dotakli i njene veze sa harmonikašem, zbog čega je pevačica izgubila sve konce i umalo nasrnula na voditelja.

Saška Karan
foto: Printscreen/HypeTV

- Da li je istina da si nekada bila sa harmonikašem u vezi - glasilo je pitanje.

- Sa harmonikašem? Pa moguće je, ali mi to verovatno nije ostavilo neki utisak - rekla je Saška, a onda je ustala i krenula ka voditelju.

- Ja stvarno ne znam kakva su ovo pitanja. Evo sada ću da ih pocepam. Hoćeš i tebe sada da raščerupam - vikala je Saška i psovala voditelja, a onda mu se toliko približila da je delovalo kao da će nasrnuti na njega, ali na svu sreću ona se samo okrenula i napustila emisiju.

Kurir.rs

Bonus video:

04:31

MORE, POSLALA BI IH S TIM KANDŽAMA OD NOKTIJU U RUDNIK Saška Karan nikad brutalnije oplela po srpskim starletama iz rijalitija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track