"NOGE TI TREBA POLOMITI!" Dejan Dragojević na meti udara, dobija JEZIVE pretnje od studentkinje PEDAGOGIJE: Javno joj se OBRATIO
Foto: Printscreen/Instagram, Nenad Kostić

uznemirujuće

"NOGE TI TREBA POLOMITI!" Dejan Dragojević na meti udara, dobija JEZIVE pretnje od studentkinje PEDAGOGIJE: Javno joj se OBRATIO

Stars -

Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević od pre nekoliko meseci je u ljubavi sa devojkom Jovanom, a sada je javno objavio pretnje koje dobija na društvenim mrežama gde je veoma aktivan.

Naime, u poslednjoj objavi, Dejan je sa devojkom Jovanom spremao ručak, a onda mu je jedna devojka koja, kako piše na njenom Instagramu, studira pedagogiju, uputila nekoliko pretnji koje je on javno objavio.

- Jadna ti majka, debilčino! Kako ti noge treba polomiti ljudski ološu! - glasile su poruke, a nepoznata osoba nije tu stala već se obrušila i na Dejanovu izabranicu.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

- E, kobilo jedna! I tebi treba mokar konopac, šta će ti taj jado koji ima jezik kao poskok - poruka je koju je poslala Dejanovoj devojci, a tim povodom se Dejan odmah oglasio.

- Šta ako ova učenica dobije mogućnost da radi sa decom i dođe dete druge veroispovesti? Hoće li ga gurnuti niz stepenice? Polomiti noge? Dajete posao psihičkim bolesnicima koji su spremni da prete ljudima. Šta li su spremni da urade deci? Zar nije nauk sve što se događa u svetu? Zar jedan radnik u vrtiću nije bio bolestan i maltretirao decu? - napisao je.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Instagram

- Šta očekivati od osobe koja ima dvadeset godina, a ima ovako bolestan mozak. Ovo je naša učenica... Zanima me da li ćete dati diplomu osobi koja nije mentalno spremna za vaspitavanje drugih. Ko će snositi posledice ako se nešto dogodi? - poručio je Dragojević.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track