ZORICA MARKOVIĆ PRIJAVILA IVANA MARINKOVIĆA POLICIJI! Pevačica ne prašta haos, rešena da debelo naplati skandal iz emisije!
Foto: Petar Aleksić

donela odluku

ZORICA MARKOVIĆ PRIJAVILA IVANA MARINKOVIĆA POLICIJI! Pevačica ne prašta haos, rešena da debelo naplati skandal iz emisije!

Stars -

Zorica Marković prijavila je policiji bivšeg zadrugara Ivana Marinkovića.

Kako priča izvor blizak pevačici, Zorica je Ivana zvanično prijavila nakon skandala u emisiji Narod pita, u kojoj su zajedno gostovali u noći između 16. i 17. juna.

Zorica Marković
foto: Printscreen

Te noći Ivan je vređao i Zoricu i njene sinove, a ona je revoltirana uzela čašu soka i polila ga usled čega je prekinut program.

Ivan Marinković
foto: Printscreen

Inače, Ivan je tokom cele emisije provocirao Anu Čurčić zbog čega je Zorica reagovala, te je nastao čitav haos.

- Koja si ti majka, Ana? Ne mogu njih dve protiv mene - rekao je Ivan.

- Najbolja na svetu - rekla je Ana.

- Ti nisi svoja dva sina pogledala. Ja sam svoju ćerku odgajio, iz trbuha je izvukao, brinuo o njoj. O meni svi mediji pisali da sam najbolji otac na svetu, moja bivša žena Goca Tržan to govorila. Pi*ka mater tebi i sinovima i je**m ti mamu u pi**u - rekao je Ivan, nakon čega ga je Zorica ispolivala.

- Evo sad ću da ti pustim glasovnu poruku od muškarca sa kojim si imala intimne odnose! - rekao je besno Ivan Marinković i napustio emisiju, a za njim su krenule Ana Ćurčić i Zorica Marković.

Ivan Marinković, Ana Čurčić
foto: Zorana Jevtić, Petar Aleksić

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

02:49

Zorica Marković napravila haos u Vrnjačkoj Banji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track