HIT FOTOGRAFIJA MARIJE ŠERIFOVIĆ SA PLAŽE! Podelila uspomenu sa majkom Vericom u bikiniju, komentari pljušte na sve strane!
Foto: Ana Paunković

nekad i sad

HIT FOTOGRAFIJA MARIJE ŠERIFOVIĆ SA PLAŽE! Podelila uspomenu sa majkom Vericom u bikiniju, komentari pljušte na sve strane!

Stars -

Marija Šerifović je na svom Instagtam profilu objavila fotografiju sa majkom, Vericom Šerifović, čime je izazvala lavinu komentara.

Marija, koja je veoma vezana za svoju mamu, sa pratiocima je podelila fotku iz tinejdžerskih dana, a jedna je od retkih na kojoj imamo prilike da je vidimo u kupaćem kostimu.

Njih dve su uživale na plaži, a ono što su svi primetili je da se Šerifovićeva izuzetno malo promenila. Zadržala je mladalački izgled, a odnos sa majkom joj je, po svemu sudeći, takođe ostao isti.

Verica i Marija su i tada bile najbolje drugarice, a ispod objave su se ređali komentari oduševljenih pratilaca.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Pink

"Kako ti voliš svoju mamu... To je meni kao majci melem za dušu, videti, čitati i jednostavno bravo Mare!", "Jedna je jedina i uvek uz tebe - majka… A Marija je kraljica Balkana", "Blagoslovena si sve dok je imaš pored sebe", "Iste ste", "Bile ste super... A i sad ste" - bili su samo neki od komentara.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:11

Marija Šerifović na finalu Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track