NINA JE PONOSNA ŠTO SAM JOJ JA MAMA: Aleksandra Radović o roditeljstvu i muzici, a ovo je tajna njenog izgleda u PETOJ DECENIJI!
Foto: Dragana Udovičić

NINA JE PONOSNA ŠTO SAM JOJ JA MAMA: Aleksandra Radović o roditeljstvu i muzici, a ovo je tajna njenog izgleda u PETOJ DECENIJI!

Stars -

Aleksandra Radović u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' govorila je o roditeljstvu, svojoj novoj pesmi, a otkrila je i tajnu svog besprekornog izgleda u 48. godini.

Aleksandra Radović
foto: Dragana Udovičić

- Nekima se pesma manje dopada, ali ono štio je važno jeste da ne mora svaka numera biti remek-delo. Neke numere treba da budu opuštenost, da uživamo uz njih tokom leta - rekla je Aleksandra i dodala:

- Uvek je izazovnije pokušati da "apgrejdujete" sebe. Oslanjamo se na stare saradnike, opet svi se dobro poznajemo. Postoje talentovani mladi ljudi - kaže pevačica, a onda je otkrila koliko je njena ćerka Nina ponosna na to što joj je ona mama.

Aleksandra Radović
foto: Promo

- Ona je sada napunila 13 godina i ona voli da se zna da sam joj ja mama. Ponosna je. Vreme leti, biti roditelj je najveća obaveza i odgovornost. To je moj fokus, a na drugom mestu je posao - poručila je Aleksandra i otkrila tajnu svog mladolikog izgleda.

Danica Grujičić, fondacija Dr Danice Grujičić, fondacija, Aleksandra Radović
foto: Damir Dervišagić

- Ne mogu reći da se ne negujem, to je tako od mojih dvadesetih. Uvek sam bila posvećena svojoj koži, koristila dobru kozmetiku. Treniram stalno, 4 do 5 puta nedeljno i normalna ishrana. Ima i do genetike, naravno - otkriva pevačica.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

03:21

NEĆU DA PROMENIM KANAL, JA NE ŽELIM TO UOPŠTE DA VIDIM! Aleksandra Radović otkrila šta je na estradi STRAŠNO iritira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track