KO JE SAŠA MIRKOVIĆ? Vodi karijere zvezdama, ali i brutalne ratove s njima! Ovo su njegovi SKANDALI sa Lukasom, Marijom, Marinom..
Foto: Zorana Jevtić, Petar Aleksić, Nenad Kostić, Ana Paunković

KO JE SAŠA MIRKOVIĆ? Vodi karijere zvezdama, ali i brutalne ratove s njima! Ovo su njegovi SKANDALI sa Lukasom, Marijom, Marinom..

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest da su Saša Mirković i Ana Nikolić prekinuli saradnju i to na veoma ružan način.

Ana Nikolić, Saša Mirković
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Shutterstock

Početak rata koji ne jenjava počeo je onog trenutka kada je Nikolićeva na Instagram profilu objavila njegovu fotografiju i obavestila fanove da je saradnja prekinuta i Mirkovića nazvala nečovekom. Sa druge strane ni Mirković nije ostao dužan te je otkrio svoju stranu priče i u javnost izneo niz optužbi na račun pevačice, ali i njen privatan snimak na kome joj je lice unakaženo od rana i na kome moli za pomoć.

Rat dva bivša saradnika traje već neko vreme, a ovaj skandal nije jedini u karijeri pomenutog menadžera.

Marija Šerifović, Saša Mirković
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Saša Mirković godinama je na estradnom nebu, a jedan je od retkih koji je ispisao istoriju sa uspehom na Evroviziji koji se prvi put dogodio od kada naša zemlja učestvuje u pomenutom. Marija Šerifović je 2007. godine trijumfovala u Finskoj sa pesmom "Molitva" i dovela Evropu u Beograd naredne godine. Mnogi se možda ne sećaju da je upravo Mirković bio na čelu tima koji je postigao vrtoglavi uspeh, ali ljubav među saradnicima nije dugo trajala. Skandal Saše i Marije takođe je šokirao javnost u to vreme a nedavno se menadžer osvrnuo na njihovu saradnju. U sred afere "mito" u Zvezdama Granda, Mirković je potkačio Mariju i vratio je u period zajedničnog stvaralaštva:

- Na žalost promenila je stavove, kao i uvek što je za nju simptomatično. Mariju Šerifović i mene će doživotno, a i posle toga povezivati zajednička pobeda na Evoroviziji. Ono što pljuje ljude i šalje u ludnicu one koji pričaju istinu je zato što Marija radi uvek kao džuboks (koliko ubaciš toliko i tako priča). Što se tiče “nameštanja festivala” nemoj da je ja podsećam šta je sve rađeno. Ako je mislila na Aleksandra Vuksanovića i mene da treba da idemo u ludnicu, podsetio bih je da sam je ja iz iste “vadio” puno puta, da ne zaboravi. Najpametnije joj je da ćuti i smrdi u tom tzv. žiriju gde je ubačena na moju intervenciju. Znamo i ona i ja da je u tom žiriju ZG i sodoma i govora, zato Marija ne pravi se pametna, a ni naivna – napisao je Mirković.

Šerifovićeva se nije oglašavala tim povodom, a do pomirenja i nove saradnje nije došlo.

Saša Mirković, Aca Lukas
foto: Nemanja Nikolić

Međutim, to nije kraj. Saša već neko vreme uspešno vodi dirigentsku palicu kada je u pitanju karijere Ace Lukasa, sa kojim je nekada takođe bio u svađi, do te mere da su završili na sudu. Oni su se na krv i nož posvađali i tada su jedan drugome u medijima izneli brojne uvrede. Vrtoglava cifra od 285.000 evra koju je dugovao Lukas Saši bila je razlof zbog kome su pevaču plenili imovinu, budući da je shvatio da ne može da ospori ugovor o saradnji, koji je pre nekoliko godina potpisao sa njim, a koji je hteo da poništi.

Neko vreme su se prepucavali po medijima dok je Lukas tvrdio da ga je Mirković reketirao, ali su zakopali ratne sekire nakon jednog ručka u restoranu kada je Kurir ekskluzivno objavio prve fotografije pomirenja.

Nakon pomirenja, pevač je jedna od najvećih podrški Mirkoviću u svakom estradnom ratu u kome se nađe.

Saša Mirković, Marina Visković
foto: Nemanja Nikolić

Ni tu nije kraj skandalima, jer je Mirković imao problem i sa Marinom Visković.

Naime, Saša je otkrio da je pevačica pokušala da ga zastraši tako što mu je zapretila ljubavnikom koji je po profesiji general, na šta je ona oštro javno odgovorila.

- Sa gospodinom Sašom Mirkovićem potpisala sam ugovor pre nekoliko meseci, a on nijednu stavku ugovora nije ispunio. U moju karijeru nije jedan cent uložio, nikakvu korist nisam ostvarila, naprotiv, naneta mi je materijalna a sada i moralna šteta od njega. Znači, još jednom odgovorno tvrdim da jedan dinar od gospodina nisam uzela. Kada sam videla da interes za dalju saradnju ne postoji, zamolila sam ga da stavimo tačku na dalje poslovanje, što je on odbio, uz obrazloženje da mu dugujem 400.000 evra. S obzirom na činjenicu da ovo nije robovlasničko društvo i da ne postoji osnova za dugovanje od četiri, a kamoli 400.000 evra, rešila sam da stanem na put ucenama i potražim pravdu na sudu - napisala je pevačica i oštro demantovala aferu sa generalom.

Iako je pomenuto da mu je i Marina bila dužna, saradnici su se pomirili i zakopali ratne sekire uz objavu zajedničke fotografije.

Ana Nikolić
foto: Ata Images

Nakon svih skandala, Mirković je opet doživeo krah saradnje, ponovo na skandalozan način, a ovoga puta sa Anom, a teške reči i optužbe nižu se iz dana u dan.

Ana Nikolić na estradnom nebu je više od dve decenije i iza sebe ima bogatu karijeru, te važi za jednu od najvećih zvezdi kada je pop muzika u pitanju, što je i sam Saša više puta napominjao. Ako je sudeći po izjavama sa obe strane, epilog ove svađe će se dogoditi na sudu.

Kurir.rs

Bonus video:

03:11

Aca Lukas i Saša Mirković na konferenciji za medije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track