NAVUČENE ROLETNE, NI KUĆNA POMOĆNICA NE DOLAZI: Komšije Ane Nikolić otkrile nove detalje, evo šta se dešava ispred njene zgrade
Foto: Printscreen/Instagram

NAVUČENE ROLETNE, NI KUĆNA POMOĆNICA NE DOLAZI: Komšije Ane Nikolić otkrile nove detalje, evo šta se dešava ispred njene zgrade

Stars -

Ana Nikolić u poslednje vreme je u jeku skandala, a i zbog burnog prekida saradnje sa menadžerim Sašom Mirkovićem. U javnost je čak isplivao video na kojem se može primetiti da ima kratere i rane na licu, što je mnoge zabrinulo.

Nakon drame Ana je otišla u rodni kraj Donju Mutnicu kod Paraćina, gde trenutno provodi slobodno vreme. Iz Donje Mutnice, Ana je podelila video uz Cobijevu pesmu "Odakle sam ja". Igrala je uz muziku, dok je na sebi imala teksas kapu, naočare, kao zeleni komplet uz ogrtač. Na nogama je nosila papuče.

- Ja svog oca nikada nisam obrukala ili razočarala ka čovek i niko me neće stavljati u koš gde ne pripadam - poručila je ona tada.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Ispred njene zgrade u Beogradu totalni je muk, dok su na prozorima navučene roletne. Komšije popularne pevačice tvrde da Ana ima divan karakter, ali i da su oni primetili da se sa njom nešto dešava u poslednje vreme. Kako su rekli ni njenu kućnu pomoćnicu nisu viđali da posećuje stan.

Bivši muž Ane Nikolić, reper Stefan Đurić Rasta, sa kojim pevačica ima ćerku Taru, nije se oglašavao ovim povodom. Šta više, on se proteklih dana potpuno povukao sa društvenih mreža, gde više ne kači detalje iz svog privatnog života, što mu je bila praksa.

Ana Nikolić
foto: Ata Images

Podsetimo, čitav dan traje agonija od kada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vide krateri na Aninom licu. Ubrzo se u čitavu priču umeštao menadžer Nikolićeve, Saša Mirković koji tvrdi da Ana uzima nedozvoljene supstance i da ju je izdražavao šest meseci. A Nikolićeva se javno obratila na Instagramu tvrdeći da mu ona nije marioneta i da ne može da manipuliše sa njom, kao i da je nečovek.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:15

Ana Nikolić objasnila svima kako je biti pijana ko letva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track