"JUČE MI SE RODILA UNUKA, NOĆAS UMRLA NAJBOLJA DRUGARICA" Mama Džehva posle radosti doživela šok: Bila mi je više od sestre
Foto: Kurir televizija

igra sudbine

"JUČE MI SE RODILA UNUKA, NOĆAS UMRLA NAJBOLJA DRUGARICA" Mama Džehva posle radosti doživela šok: Bila mi je više od sestre

Stars -

Goca Džehverović, majka Teodore Džehverović, juče je postala baka, dobila je prvu unuku, ali ju je sutradan šokirala vest da joj je preminula najbolja prijateljica. Ona kaže da je za nju bila vezana i da joj je bila više od sestre, kao i da se godinama borila sa opakom bolešću.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram, Damir Dervišagić

- Izvinite malo sam u šoku... Slavili rođenje jesmo, ali ja sam imala smrtni slučaj rano jutros u sedam sati. Moja najbolja drugarica mi preminula noćas, bila mi je kao rođena sestra i više od sestre mi je bila - počela je Goca kroz suze i nastavila:

- Totalno su mi pomešana osećanja sad, na vezi sam sa njenom porodicom. Šta ti je život, ovde imaš radost, a već sutra tugu. Najsrećniji trenutak mi je bio kada se rodilo unuče, a ovo danas najtužniji, ko bi reko! Eto, držim se jedva - dodala je uplakana Gordana.

Goca Džehverović
foto: Printscreen RED tv

Ona se potom osvrnula na unuku Doroteu i otkrila kako je protekao porođaj.

- Beba je preslatka, plavušica mala... Nisam je još videla uživo, ali šalju mi slike od jutros. Eto gledam njene slike, pa me to bodri i oraspoloži. Porođaj je prošao u najboljem redu, evo nas skupili smo se, pijemo kaficu. Tea je isto tu, sumiramo utiske. Idemo posle da vidimo bebicu! Teodora je presrećna, ali ja sam potresena zbog čitave situacije, ne mogu ni da se radujem kako treba - priznala je novopečena baka.

Goca je otkrila detalje zdravstvenog stanja preminule drugarice.

- Imala je karcinom, išla je u Kamenicu na zračenje. Prošle nedelje sam išla da je vidim, nadala sam se da će da se izvuče, ali iznenada se desilo. Mislili smo svi da će da se izvuče, međutim, kažu da je noćas dobila emboliju pluća i ugušila se! Držim se koliko mogu - rekla je Goca Džehverović.

Kurir/24sedam

Bonus video:

00:37

GOCA DŽEHVEROVIĆ ISPRIČALA SRCEPARAJUĆU PRIČU KADA JE PORODICA BILA PROTIV NJE! Ovaj potez je promenio sve: to je tužna sreća!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track