DUNJA ILIĆ SE DRASTIČNO PROMENILA! Pevačica se HITNO iz Švedske vraća u Sarajevo, evo šta je RAZLOG
Foto: Shutterstock., Printscreen/Instagram

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

DUNJA ILIĆ SE DRASTIČNO PROMENILA! Pevačica se HITNO iz Švedske vraća u Sarajevo, evo šta je RAZLOG

Stars -

Buran ljubavni život Dunja Ilić i dalje je misterija. Kontroverzna pevačica, koja poslednjih meseci živi u Švedskoj se, kako saznajemo, zbog partnera iz severne Evrope vraća na Balkasnko poluostrvo. Konkretno u Sarajevo.

Dunja Ilić
foto: Printscreen/Instagram

- Dunju je stara ljubav odvela u Sarajevo. Ona se trenutno nalazi u Švedskoj i po treći put se zbog stare-nove ljubavi vraća u prestonicu Bosne i Hercegovine. Ona je jako zaljubljena, voljena, ali za sada ne žive zajedno. Ne planira veridbu, svadbu već po prvi put želi da se stvari na emotivnom planu odvijaju polako. Iako je živela buran život prepun skandala, problema, odlučila je da se skrasi u jednom mestu nadomak Sarajeva i da živi mirnim životom. Nadam se da u tome uspeti. Život u kraljevini nordisjke zemlje joj uopšte nije prijao i jedva čeka da se vrati.

Dunja Ilić
foto: Printskrin/Instagram

Nekada popularna pevačica koja je bila poznata po mračnim numerama i kontroverznim spotovima, odavno se povukla sa javne scene, ali njen turbulentni život i dalje intrigira javnost. O njenom raskalašnom životu pisali su svi mediji u regionu, a nakon očevog bankrota pobegla je iz zemlje.

E.K.

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track