JOVANA JEREMIĆ PALA NA BERLUSKONIJEV POSLEDNJI POTEZ! Voditeljka oduševljena njegovom raspodelom VIŠEMILIONSKE imovine, evo zašto!
Foto: EPA Brambatti

JOVANA JEREMIĆ PALA NA BERLUSKONIJEV POSLEDNJI POTEZ! Voditeljka oduševljena njegovom raspodelom VIŠEMILIONSKE imovine, evo zašto!

Stars -

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni preminuo je 12. juna 2023. godine, u 87. godini.

Nakon njegove smrti, najčešća rasprava koja se vodila u javnosti je ta o raspodeli njegove višemilionske imovine.

Silvio Berluskoni
foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

U ekskluzivnoj objavi, italijanska novinska agencija ANSA iznela je detalje Berluskonijevog testamenta. Berluskoni je odlučio da većina kompanije Fininvest pripadne njegovoj deci iz prvog braka.

- Berluskonijevo dvoje dece iz prvog braka zajedno će imati 53 odsto vlasništva nad kompanijom - pišu mediji, a 100 miliona evra nasleđa pripalo je i njegovoj devojci, italijanskoj zvaničnici Marti Fascini, dok je 30 miliona evra Berluskoni ostavio svom savetniku Marcelu Dell'Utriju.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Kao neko ko komentariše gotovo sve aktuelne teme, voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić, prokomentarisala je potez poznatog svetskog biznismena.

- Faca! Sve je podmirio! Čak i devojku - napisala je Jovana u objavi na Instagramu.

Jovana Jeremić
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Jovana Jeremić u javnosti često ističe kako muškarac mora da obezbedi ženu u svakom smislu, što je čak otpevala i u svojoj pesmi "Rolex".

- Kad rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi Roleks i najnoviji automobil - izgovorila je Jovana u svojoj pesmi, a njena potpuna izjava na ovu temu glasi:

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi Roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, Roleks i najnoviji automobil. Izvini neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu - rekla je ona i dodala:

- Ako nema, neka pokaže da je željan to da uradi. Ne mora da bude Roleks, ali neka kupi dobar sat. Neka kupi sve u njegovoj mogućnosti. On mora da razmišlja o tome da obezbedi svoju ženu. Neka joj kupi neku vrednost. Kada žena rodi dete mora da joj napravi kuću ili kupi stan u tom gradu - rekla je Jeremićeva.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:14

Jovana Jeremić u uskoj haljini sa dekolteom do pupka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track