ĆANA IZNENADILA MLADENCE NA SVADBI, NJIMA POPADALE VILICE! Pevačica oduševila bračni par, prisutni doživeli ŠOK!
Foto: Printscreen/Magazin In

LAFICA

ĆANA IZNENADILA MLADENCE NA SVADBI, NJIMA POPADALE VILICE! Pevačica oduševila bračni par, prisutni doživeli ŠOK!

Stars -

Stanojka Mitrović, poznatija kao Ćana, godinama unazad oduševljava publiku, ali i mladence na veseljima, pojavljujući se na neobične načine i kao gost iznenađenja, te je i ovog puta uspela da iznenadi novopečeni bračni par.

Stanojka Bodiroža Ćana
foto: Printscreen/Happy

Ćana je ovog puta izašla iz skupocenog auta i prišla šatoru gde su je dočekali mladenci, a na licu im se mogao videti samo šok koji nisu mogli da sakriju.

Pevačica je stigla na veselje pevajući pesmu „Nadam ti se“ sa kojim tradicionalno počinje svako veselje na kom nastupa.

Ispod videa koji je osvanuo na društvenoj mreži Instagram samo su se nizali komentari, a većina je saglasna da je Ćana postala kraljica iznenađenja na svadbama.

Stanojka Bodiroža Ćana, Pevačica
foto: Dragan Kadić

Ćana je, podsetimo, nedavno priznala koji je to najčudniji zahtev imala od publike kada su u pitanju njena iznenađenja na nastupima.

- U Vojvodini je bila jedna situacija, kada je devojka htela da iznenadi sestru, a oni imaju neke silne mašine i kombajne, pa je htela tako nešto. Svaba je bila u sali, pa sam rekla kako to misliš da sa kombajnom uđemo u salu, prosto je bio neizvodljivo i ona je tada odustala. Nemam ja problem da sednem bilo gde dva minuta za potrebe njihovog slikanja, od kamiona je sve to počelo, ali se mora znati neka mera - rekla je ona za "Grand".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track