NAKON ŠTO JE PREVARILA NACIJU ODUZETA JOJ JE KRUNA! Nikolina krila muža i slagala da je fitnes intruktorka, evo gde je danas!
Foto: Pritnscreen/Instagram

skandal o kome je brujao region

NAKON ŠTO JE PREVARILA NACIJU ODUZETA JOJ JE KRUNA! Nikolina krila muža i slagala da je fitnes intruktorka, evo gde je danas!

Stars -

Kada je imala 25 godina, Nikolina nekada Bojić danas Dančević, iz Apatina proglašena za mis Srbije 2012. godine, međutim zbog skandala koji je izbio ubrzo joj je oduzeta kruna.

Nikolina Bojić
foto: Printscreen/YT

Naime, prvo su u javnost isplivale provokativne fotografije na kojima je pozirala samo u visokim štiklama i čipkanim gaćicama, a odmah potom se saznalo i da je misica udata za kanadskog tenisera Franka Dančevića.

Inače, Nikolina se predstavila kao fitness instruktorka, ali je zapravo radila kao kuvarica u restoranu u Apatinu. Tek kasnije kompanija Miss Yu pomogla joj je da upiše Višu školu za fitness.

Nakon skandala, Nikolina je samovoljno vratila krunu i predala titulu prvoj pratilji Aleksandri Doknić. Organizatori su tražili da plati odštetu od 50.000 evra.

Nikolina i Frenk prestali su da se kriju od javnosti, da bi u avgustu 2013. napravili veliku svadbu u Apatinu i crkveno venčanje. Sada imaju ćerku i sina.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track