KURIR PAPARACO! Nataša Bekvalac umalo ZAKASNILA na let! Uhvaćena je na aerodromu u NJIHOVOM društvu, evo sa kim je otišla u CG
Foto: Nemanja Nikolić

baksuzna

KURIR PAPARACO! Nataša Bekvalac umalo ZAKASNILA na let! Uhvaćena je na aerodromu u NJIHOVOM društvu, evo sa kim je otišla u CG

Stars -

Nataša Bekvalac ima buran period kad je posao u pitanju! Non-stop ide s nastupa na nastup, pa više ne zna gde udara od posla.

Naš paparaco uslikao je Bekvalčevu u sredu po podne na beogradskom aerodromu, odakle je otputovala za Crnu Goru.

Nataša Bekvalac
foto: Nemanja Nikolić

Na aerodrom je stigla u minut do 12, pa se žustrim korakom uputila ka šalterima za čekiranje da ne bi zakasnila na let za Tivat. Ona se odlučila za kežual izdanje, nosila je crni kombinezon, a ukombinovala ga je s japankama i tašnom u istoj boji, dok je oči od radoznalih pogleda skrila velikim sunčanim naočarima.

Nataša Bekvalac
foto: Nemanja Nikolić

Iako je bila umorna i iscrpljena od brojnih obaveza koje u poslednje vreme ima, to nije moglo da se vidi na njoj. I pored toga što na sebi nije imala ni trunku šminke, ostali putnici su se okretali za njom i komentarisali da uživo izgleda i lepše nego na televiziji.

Inače, iako Nataša važi za jednu od najlepših pevačica na našoj javnoj sceni, džentlmena nije bilo ni na vidiku. Ona je sama vukla kofer po aerodromu, a s njom u društvu su bili menadžer Saša Vasić i menadžerka i njena sestra od tetke Tatjana Mrkić, koja joj je desna ruka već godinama i ne odvaja se od pevačice. Menadžer je najpre otišao do jedne prodavnice na terminalu kako bi kupio neke sitnice za put, dok ga je Nataša strpljivo čekala i sve vreme mu nešto objašnjavala. Nekoliko minuta kasnije, svi zajedno su se uputili ka šalteru za čekiranje, a kad su završili sve formalnosti, užurbano su se uputili ka gejtu.

Nataša Bekvalac
foto: Nemanja Nikolić

Kad je Nataša primetila naše foto-reportere, nije se bunila što je slikamo u prirodnom izdanju.

- Zdravo, momci - rekla nam je uz osmeh dok je prolazila pored naše ekipe.

Kako smo saznali, na kraju je i ona morala da čeka, jer je let kasnio malo više od sat vremena, što je ovih dana normalno stanje na beogradskom aerodromu.

Nataša Bekvalac
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, atraktivna plavuša poslednjih dana je vidno raspoložena i zadovoljna, a kako i ne bi bila kad već godinama ruši sve rekorde na muzičkoj sceni, a za svaki njen nastup se traži karta više. Tako je bilo i sinoć u Budvi, gde je pevala na otvaranju jednog kluba.

Kurir.rs/A. Panić - I. Ercegovčević

Bonus video:

01:48

BIĆU VEČITO POLUGOLA! Nataša Bekvalac progovorila o svom provokativnom stajlingu i o NAJVEĆEM KOMPLIMENTU koji je ikada dobila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track