NIKI MINAŽ OBJAVILA SNIMAK MILJANE KULIĆ! Slavna reperka tvituje o bivšoj zadrugarki, sada o gafu Nišlijke bruji CEO SVET!
Foto: AP/Chris Pizzello, screenshot

ŠOK

NIKI MINAŽ OBJAVILA SNIMAK MILJANE KULIĆ! Slavna reperka tvituje o bivšoj zadrugarki, sada o gafu Nišlijke bruji CEO SVET!

Stars -

Svetska zvezda i pevačica Niki Minaž je na društvenoj mreži Twitter podelila urnebesni klip iz emisije "Narod pita" i time dokazala da ceo svet prati dešavanja iz rijaliti šou programa "Zadruga".

Niki Minaž
foto: Profimedia

Reperka je, naime, podelila jednu objavu sa stihovima hip-hop numere uz pomenut Miljanin video, dodavši emotikone koji se smeju.

Ubrzo je usledio veliki broj komentara, pa su se njeni pratioci širom sveta raspisali, a naročito oni sa Balkana.

Podsetimo, gore pomenuta stranica je u junu podelila ovaj klip, te napisala: "Klimatske promene? Gde? Za to vreme planeta...".

"Je l' ovo Miljana", "gledam i ne verujem", "gde ste nju našli", samo su neke od poruka koje su se tad mogle pronaći ispod klipa.

Miljana Kulić
foto: Instagram/ miljana_kulic_official

Podsetimo, Miljana Kulić je svoju karojeru poznate ličnosti započela u rijalitiju Parovi, a kada je kročila u Zadrugu od svog lika i dela napravila je brend. Iz šeste sezone je izašla kao diskvalifikovani učesnik.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track