NEMANJA GUDELJ POKAZAO NOVU FRIZURU! Fudbaler ne skida ruke sa Anastasije, a ovo su prvi rezultati transplatacije! (FOTO)
Foto: Instagram//nemanjagudelj/raznatovicanastasija

PRŠTI LJUBAV

NEMANJA GUDELJ POKAZAO NOVU FRIZURU! Fudbaler ne skida ruke sa Anastasije, a ovo su prvi rezultati transplatacije! (FOTO)

Stars -

Fudbaler Nemanja Gudelj, dečko pevačice Anastasije Ražnatović otišao je nedavno na transplantaciju kose u Turskoj. Gudelj je tada pokazao i kako izgleda ceo proces pripreme pred transplantaciju kose, a doktori sa klinike su srdačno dočekali fudbalera Sevilje.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Instagram/ raznatovicanastasija

Naime, njegova devojka Anastasija Ražnatović sada je podelila njihovu zajedničku sliku na svom storiju na Instagramu i rezultati Nemanjine kose su neverovatni.

Nemanja Gudelj
foto: Printskrin/Instagram

Dok Gudelj grli i ljubi Anastasiju, svi su primetili da mu je kosa nakon tretmana kojem se podvrgao prilično porasla i da ne liči na sebe, obzirom da je do skoro imao specifičnu frizuru.

Anastasija Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Osim toga, Anastasija je blistala u glamuroznom izdanju i po ko zna koji put oduševila sve svoje pratioce kada je pokazala koliko se ona i Nemanja vole i uživaju da provode vreme zajedno.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i njen dečko, fudbaler Nemanja Gudelj su nedavno izgubili bebu, a tužnu vest on je saopštio na društvenim mrežama. Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti, pa je deaktivirala svoj profil na Instagramu.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen Instagram

Međutim Anastasija je nedavno sve prijatno iznenadila, kada je odlučila da vrati svoj profil i odmah se javno obratila Gudelju. Ona je objavila niz slika, čestitala mu na osvojenom trofeju i uputila tada najemotivnije reči.

- Čestitam ljubavi moja! Danas se desio jedan od mnogih lepih trenutaka našeg zajedničkog života. Još mnogi tek dolaze. Ako neko ovo zaslužuje, to ste definitivno vi! Volim te bubo - napisala je Anastasija i raznežila mnoge.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:10

Anastasija Ražnatović se vratila na Instagram, odmah se obratila Gudelju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track