OGLASIO SE IVAN MARINKOVIĆ I OTKRIO ŠOK DETALJE IZ ŽIVOTA VOLJENKE: Taj čovek ju je psihički maltretirao, htela je da pobegne
Foto: Zorana Jevtić, screenshot Happy tv

OGLASIO SE IVAN MARINKOVIĆ I OTKRIO ŠOK DETALJE IZ ŽIVOTA VOLJENKE: Taj čovek ju je psihički maltretirao, htela je da pobegne

Stars -

Bivša učenica rijaliti "Parova" Voljenka Ilić (51) pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Voljenka Ilić
foto: Printskrin / You Tube

Ona je bila učesnica sedme sezone ovog rijalitija, a bila je i popularna devedesetih godina kao pevačica i denserka.

Ivan Marinković, popularni rijaliti učesnik, boravio je sa njom u sedmoj sezoni Parova, a njena iznenadna smrt ga je šokirala. Za domaće medije priznao je da je bio u kontaktu sa pokojnom Voljenkom i da i dalje ne može prihvatiti činjenicu da je sebi oduzela život:

Ivan Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- U šoku sam! Kakvo samoubistvo...Bila je vezana?! Taj ju je ubio sigurno! Jadna žena, mnogo je dobra bila. Čuo sam da se udala, pa razvela, pa da se nekako snašla tamo u Dominikani... Jao, u šoku sam i dalje. Katastrofa, stalno je jurila ljubav po svaku cenu, poslednje sto znam da je otišla tamo sa nekim našim čovekom. Čuo sam da je planirala da se ubije, taj čovek ju je psihički maltretirao i da je htela da pobegne. To je neki matorac iz Beograda. On se vratio za Srbiju, a nju je ostavio tamo. Ne znam, ne mogu da verujem da je u pitanju savršeno samoubistvo, kao da nije mogla da izdrži maltretiranje - govorio je zaprepašćen Ivan.

Voljenka Ilić
foto: Youtube/Happy TV

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track