MEZIMICA OPASNIH MOMAKA SA BEOGRADSKOG ASFALTA: Povezivali je sa Arkanom, a ovo su detalji odnosa: Kleknuo je ispred mene...
Foto: Screenshot youtube/Mladjen, Facebook

burna prošlost voljenke ilić

MEZIMICA OPASNIH MOMAKA SA BEOGRADSKOG ASFALTA: Povezivali je sa Arkanom, a ovo su detalji odnosa: Kleknuo je ispred mene...

Stars -

Jedna od najintrigantnijih učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi", igračica Voljenka Ilić, nedavno je pronađena mrtva u svom luksuznom domu u Dominikanskoj Republici.

Voljenka Ilić
foto: Printskrin / You Tube

Kako su naveli tamošnji mediji, njeno beživotno telo pronađeno je u bazenu sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu.

Inače, Voljenku su svojevremeno povezivali i vođom "Tigrova", Željkom Ražnatovićem Arkanom, o kom je ona otvoreno pričala, te priznala i da li je imala intimne odnose sa njim.

Arkan
foto: Kurir štampano

- Uprkos pričama da jesam, ja nisam bila Arkanova ljubavnica. Bila sam portparol Željka i Cece Ražnatovića i ljudi su iz toga zaključila da sam njegova ljubavnica. Zbog jednog članka u novinama krenule su priče da sam mu ljubavnica, i tako je sve počelo... Kada smo igrali, on je kleknuo ispred mene i od tog trenutka kreće priča - priznala je bivša učesnica rijalitija jednom prilikom.

Voljenka Ilić
foto: Screenshot

Podsećanja radi, u javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Voljenka Ilić, bivša učesnica rijalitija "Parovi", pronađena mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici. Kako je njena kuma istakla, Ilićeva je poslednjih meseci tamo živela sa partnerom, koji je naš čovek, a vest o njenoj smrti potvrdila je i njena sestra, ali da se uzrok smrti još uvek ne zna.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track