NISU JE PRIHVATILI JER JE SRPKINJA, TRAŽILI DA PREĐE U ISLAM: Maja nakon SKANDALA ispričala PRAVU ISTINU, pozliće vam od DETALJA
Maja i Bilal, Foto: Ata Images

sramno

NISU JE PRIHVATILI JER JE SRPKINJA, TRAŽILI DA PREĐE U ISLAM: Maja nakon SKANDALA ispričala PRAVU ISTINU, pozliće vam od DETALJA

Stars -

Nakon što je Maja Marinković objavila šok prepiske sa Bilalom Brajlovićem nakon njihovog raskida u kojima joj on preti samoubistvom, ona se sada oglasila, pa otkrila da je njegova porodica od starta nije podržavala.

Ona je iznela da su je pitali da promeni veru.

Ona je iznela da su je pitali da promeni veru.
Ona je iznela da su je pitali da promeni veru.foto: Printscreen Pink Tv

- Bila sam neprihvaćena u toj porodici od samog starta iz nacionalnih razloga, na prvom upoznavanju pitali su me da pređem u islam i odreknem se svoje vere, izdržavala sam ga, pare od fanova je uzimao, krio od mene i slao bratu. - rekla je pa dododala:

- Kada odem u emisiju pretio mi je sve u dogovoru sa nekim ljudima o kojima ne bih sada, ali ako zatreba imenom ću ih prozvati sve, sa mnom nema igre. Ni na jedno slavlje me nisu zvali, ni dali da dođem jer sam Srpkinja. Taki me je po ko zna koji put spasio svega i zato je najbolji otac na svetu - rekla je Maja i dodala:

Bila sam neprihvaćena u toj porodici od samog starta iz nacionalnih razloga
Bila sam neprihvaćena u toj porodici od samog starta iz nacionalnih razlogafoto: Ata Images

- Opet sam ispala glupa. Ovo je samo deo pakla koji sam vam ukratko ispričala. Ja sam ispala čovek, ali sam očigledno neprihvaćena, jer sam Maja, a ne njihova. Bori je sinoć rekao da me pljuje u emisiji, i priča za mene sve najgore, to mi je hvala za sve što sam uradila za njega, a ja ružnu reč o njemu i njegovoj porodici nisam rekla - poručila je Marinkovićeva.

(Kurir / Pink)

Bonus video:

00:13

Maja Marinković se snima gola

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track