JELENA ĐOKOVIĆ JE DOKTOR NAUKA! Novakova supruga ima impozantnu biografiju, a evo šta je sve pozavršavala! ŠOK!
Foto: EPA/Justin Lane, Profimedia

NEVEROVATNO

JELENA ĐOKOVIĆ JE DOKTOR NAUKA! Novakova supruga ima impozantnu biografiju, a evo šta je sve pozavršavala! ŠOK!

Stars -

Novak Đoković je ostao bez krune na Vimbldonu. Srpski teniser izgubio je u finalu od Karlosa Alkaraza nakon mukotrpnog meča koji je trajao pet sati.

Uz Novaka na tribinama su bile mnoge svetske i domaće zvezde, ali i njegova porodica, otac i majka Srđan i Dijana Đoković, kao i supruga Jelena Đoković.

Jelena Đoković
foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon poraza Novak se slomio i zaplakao kada se obratio sinu Stefanu koji je pratio njegov meč.

Priča Novaka Đokovića, koji je još kao dečak od sedam godina znao da će biti šampion vrlo dobro je poznata, ali malo ko zna koliko je uspešna njegova supruga Jelena, koja je čak doktor nauka.

Novak Đoković
foto: Printscreen

Naime, Nole je išao u Osnovnu školu "Bora Stanković" na Banjici, a onda je upisao Sportsku gimnaziju iz koje je izbačen zbog nemogućstva da uskladi sportske obaveze sa školom.

Upravo u toj gimnaziji Nole je upoznao ljubav svog života suprugu Jelenu Đoković sa kojom ima dvoje dece Stefana i Taru.

Jelena Đoković, devojačko Ristić, završila je Osnovnu školu Drinka Pavlović, ozbiljno je trenirala atletiku zbog čega je upisala Sportsku gimnaziju.

Jelena Đoković
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Jelena je nastavila školovanje u Milanu gde je upisala Bocconi, jedan od najboljih privatnih fakulteta u Italiji. Na smeru "Business administration" je diplomirala, zatim završila i master.

Supruga Novaka Đokovića doktorirala je 2011. godine na smeru "Luxury Management and Services" Internacionalnog univerziteta u Monaku i trenutno upravlja fondacijom koju je osnovala su mužem.

Novak Đoković
foto: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da podsetimo, Novak je u finalu Vimbldona izgubio od Karlosa Alkarasa, a na meču je tema bio i holivudski glumac koji se našao u Novakovoj loži.

Naime, na Vimbldonu su se sjatile mnoge poznate ličnosti, među kojima je i Hju Džekmen, a mnogi su se pitali ko je plavuša koja sedi između njega i Noletove supruge Jelene Đoković.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:10

JELENA ĐOKOVIĆ SPREMA SRPSKE SPECIJALITETE: Pogledajte koja se to tradicionalna jela nalaze na meniju (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track