TEA TAIROVIĆ NA TEŠKOM TESTU! Otkrila kome bi pre pevala Jokiću ili Đokoviću, pa priznala zašto je Budva posebna u njenom životu!
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

iskrena

TEA TAIROVIĆ NA TEŠKOM TESTU! Otkrila kome bi pre pevala Jokiću ili Đokoviću, pa priznala zašto je Budva posebna u njenom životu!

Stars -

Tea Tairović trenutno boravi u Budvi, a za domaće medije je evocirala uspomene, ali i progovorila o poslu.

Tea Tairović
foto: Kamarad produkcija

Kako nam je otkrila, Budva u njoj uvek budi lepe emocije, pošto je baš tu imala prvu simpatiju.

- Prva asocijacija mi je ljubav... Ovde sam upoznala prvu simpatiju koja je bila iz Makedonije i došao je ovde na odmor. Kad odem u Stari grad uvek me podseti na to - rekla nam je pevačica.

Tea Tairović
foto: Promo

Na pitanje kako izdržava da nastupa svaku noć, kaže:

- Spavam preko dana, uveče pevam i tako! (smeh) Kada staneš na binu zaboraviš na svaki umor. Energija koju ti daje publika je nezamenjiva.

Tea Tairović
foto: Kamarad produkcija

Ističe i da je koncert na Tašmajdanu nije "uzvezdio".

- Uvek gledam isto na sebe. I pre pet godina i sada. Jedino što možda sazrevam malo brže, jer te ovaj posao dosta ubrzava - istakla je Tea, dodavši da joj je drago ako neko misli da je "velika zvezda", pošto su je tako oslovili na jednoj crnogorskoj radio-stanici.

Novak Đoković, Nikola Jokić
foto: EPA/Teresa Suarez, AP/David Zalubowski

Za kraj smo je pitali i da li je gledala finale Vimbldona, između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza, te da li bi pre pevala Đokoviću ili Nikoli Jokiću.

- Moram da budem malo lokal patriota, ipak sam ja iz Vojvodine. Šalim se naravno, nema nikakve razlike - izjavila je Tea.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:04

Tea Tairović zapalila Tašmajdan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja