SARA RELJIĆ SA NIKAD DUBLJIM DEKOLTEOM ŠOKIRALA PRISUTNE! Progovorila o bakšišu, silikonima i udaji: Vidim ga pored sebe...
Foto: Printscreen/Instagram

hrabra

SARA RELJIĆ SA NIKAD DUBLJIM DEKOLTEOM ŠOKIRALA PRISUTNE! Progovorila o bakšišu, silikonima i udaji: Vidim ga pored sebe...

Stars -

Sara Reljić ne pojavljuje se često u medijima, ali kada to učini, obavezno iznenadi javnost. Pevačica je došla na jedan prestižni događaj u Beogradu i to jako smelog stajlinga.

Sara Reljić
foto: Printscreen/Instagram

Naime, Sara se pojavila u roze haljini sa nenormalno dubojim dekolteomk te su joj bujne grudi bile u prvom planu onako kako to nikada nismo videli kada je ona u pitanju.

Reljićeva je progovorila o haljini, ali i o privatnom životu u daljim planovima.

- Naravno da je hrabro što sam u ovakvoj haljini. Ja sam jedna hrabra žena! Ja sam želela da bacim u prvi plan ovu ogrlicu - nasmejala se Sara i nastavila:

Sara Reljić
foto: Kurir

- Kao mala sam želela da izgledam kao barbika. Što se tiče grudi, godinama pitaju da li su to silikoni, svašta se piše. Sad su me proglasili kraljicom bakšiša... Nemam ja toliko para koliko ljudi misle. Kada idem po klubovima idem na fiksnu cenu, mnogo je sigurnije iako nije isplativije. Bolje je i sigurnije tako - rekla je Sara.

Sara Reljić
foto: Kurir

- Naravno da jesmo pričali o tome, negde ga vidim pored sebe ceo život. Skoro dve godine smo zajedno i negde više nisam ni u godinama nekim... Polako ima vremena, ne bih se bunila šta god da se desi - izjavila je Reljićeva.

06:50

Sara Reljić intervju

Kurir.rs

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track