ŠTA SE TO DEŠAVA U KUĆI GOCE TRŽAN? Velika svađa i sukobi, komšije su odmah reagovale, "IZ DVORIŠTA SE ČULA GLAMA I DREKA"
Goca i Raša, Foto: Damir Dervišagić

NIJE SVE UVEK BAJNO

ŠTA SE TO DEŠAVA U KUĆI GOCE TRŽAN? Velika svađa i sukobi, komšije su odmah reagovale, "IZ DVORIŠTA SE ČULA GLAMA I DREKA"

Stars -

Pevačica Goca Tržan godinama je u skladnom braku sa 14 godina mlađim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem.

Goca je bubnjaru rekla sudbonosno "da" 2015. godine, a pre nekoliko godina uspeli su da naprave svoj porodični raj u beogradskom naselju Miljaković, gde žive sa njenom ćerkom iz prethodnog braka.

Komšije uglavnom imaju samo reči hvale
Komšije uglavnom imaju samo reči hvalefoto: Nemanja Nikolić

Komšije uglavnom imaju samo reči hvale. Ipak, kako Goca važi za nekog ko nema dlake na jeziku, bliska komšinica ispričala je da se pevačica neretko raspravlja oko sitnica sa mužem.

- Često ih viđamo, uvek negde žure, ali se uvek oboje lepo jave. Raša je, čini se, više kod kuće. Uglavnom zajedno obavljaju svakodnevne obaveze, idu na treninge bar tri, četiri puta nedeljno. Isto, svi ovde u komšiluku znamo da idu i na seanse kod psihoterapeuta, o čemu oni i javno pričaju. Verovatno im to pomaže dosta u braku, ne znamo šta je iza njihova četiri zida - kaže ona.

Ipak, kako Goca važi za nekog ko nema dlake na jeziku
Ipak, kako Goca važi za nekog ko nema dlake na jezikufoto: Damir Dervišagić

- Uf, nije baš lako Raši sa Gocom. Ona ume i da mu podvikne, par puta iz njihovog dvorišta čula se galama i dreka, kao što se svuda ponekad dešava. Kako se čini, svađaju se oko vožnje najviše, kad god negde treba da krenu. Videla sam jednom Gocu da otvara mužu kapiju, pa smo se našalili da je ipak on glavni u njihovoj kući - priča nasmejana gospođa.

(Kurir / Blic)

Bonus video:

01:11

ZGAZILA SAM GA ŠTIKLOM IZ SVE SNAGE! Goca Tržan ispričala kako je na jednom nastupu REŠILA navalentnog muškarca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja