VRELA BAKA OBOŽAVA DA POKAZUJE ZADNJICU: Uvek se slika u TANGAMA, obline su joj MILION DOLARA, a tek da vidite kakve POZE pravi...
Jolanda Hadid, Foto: Instagram

PREZGODNA

VRELA BAKA OBOŽAVA DA POKAZUJE ZADNJICU: Uvek se slika u TANGAMA, obline su joj MILION DOLARA, a tek da vidite kakve POZE pravi...

Stars -

Svi znamo da su Điđi i Bela Hadid najpoznatije manekenke današnjice, a često ih prate i neki skandali. Điđi je pre par dana uhapšena jer su joj našli marihuanu, a Bela je raskinula vezu.

Iako su one neverovatno lepe i zgodne, često se mogu čuti komentari da one imaju konkurenciju.

To je njihova majka. Ona je sada objavila fotografiju gde je gola, ali je "nagrnula" sako, međutim, svi pamte jenu njenu profokativnu fotku.

Jolanda Hadid im je opasna konkurencija, a bivša manekenka na Instagramu redovno objavljuje fotografije u kojima pokazuje svoju lepotu.

Verujemo da se sećate kada je pokazala 2017. godine kako izgleda u tangama, a od tad se ništa nije promenila. Jolanda je nastavila da oduševljava muški rod.

Jolanda van den Herik, kako joj je devojačko prezime rođena je 1964. godine u malom farmerskom gradu u Holandiji.

Nekadašnji supermodel i televizijska ličnost proslavila je svoj 59. rođendan, a mnogi bi mogli "glavu da daju" da ona ima daleko manje godina.

Budući da je jako zgodna, za nju kažu da je "najzgodnija baka u Holivudu".

(Kurir / Espreso)

Bonus video:

01:12

Milan Topalović Topalko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track