JEDE I NE DIŠE! Peđa Jovanović živi zdravo, ništa meso, samo voće! Slistio lubenicu i grožđe za tili čas, pa otišao da legne!
Foto: Petar Aleksić

paparaco u kotoru

JEDE I NE DIŠE! Peđa Jovanović živi zdravo, ništa meso, samo voće! Slistio lubenicu i grožđe za tili čas, pa otišao da legne!

Stars -

Peđa Jovanović je pravi hedonista. Pevač, koji radno i paradno boravi u Crnoj Gori, uživa za sve pare.

Peđa Jovanović
foto: Petar Aleksić

Ekipa Kurira muzičara je zatekla u Kotoru dok se šetao Starim gradom. Primetili smo nekoliko fanova koji su ga zaustavljali na ulici da se fotografišu s njim.

Posle kraće šetnje i ćaskanja preko telefona, Peđa je seo u obližnji restoran i poručio iće i piće. S obzirom na to da je na primorju preko 40 stepeni i to u hladu, pevač je poručio tanjir prepun voća. Na meniju se bili grožđe, lubenica, dinja, kruška, jabuka... Jovanović se lepo najeo, pa je otišao u hotel da se odmori pred svirku.

Peđa Jovanović
foto: Petar Aleksić

Podsetimo, Peđa je na muzičkoj sceni dugi niz godina, a u početku je nastupao zajedno s bratom Nenadom i kao duo zvali su se Blizanci. Posle nekoliko godina svako je krenuo svojim putem. Peđa je nastavio aktivno da se bavi muzikom, najviše da piše pesme za druge izvođače.

1 / 7 Foto: Petar Aleksić

U poslednje vreme počeo je ponovo da snima nove pesme, ali i kavere hitova svojih kolega. U tome je vrlo uspešan, o čemu govori podatak da je prošle godine održao pet solističkih koncerata u MTS dvorani u Beogradu.

Kurir.rs

Bonus video:

05:00

Peđa Jovanović progovorio o uspehu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track