KANDŽE ALKOHOLA DOŠLE JOJ GLAVE! Promenila VERU, SAHRANILA bivšeg, a onda je sve ostavila! Napustila Srbiju, evo gde je danas!
Foto: Printskrin/Instagram

SEĆATE LI SE KONTROVERZNE DUNJE ILIĆ

KANDŽE ALKOHOLA DOŠLE JOJ GLAVE! Promenila VERU, SAHRANILA bivšeg, a onda je sve ostavila! Napustila Srbiju, evo gde je danas!

Stars -

Kontroverzna pevačica Dunja Ilić jedno vreme je punila klubove, a onda je naprasno nestala iz javnosti.

Dunja Ilić
foto: Printskrin/Instagram

Dunja je odrasla u bogatoj porodici. Kako je pričala imala je poslugu, ličnog vozača, međutim to joj nije bilo dovoljno za sreću, jer joj je nedostajala roditeljka ljubav.

Dunja Ilić
foto: Pritnscreen

Pevačica je priznala da se u jednom trenutku odala porodica, ali i je pokušala sebi da oduzme život.

- Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u celu bocu žestokog pića dnevno - priznala je Ilićeva u emisiji "Inspiracija danju - inspiracija noću".

Dunja Ilić
foto: Instagram screenshot

- Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju celu kuću u kojoj sam živela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cenu najobičnijih namirnica - ispričala je Dunja, dodajući da je živela u nekom svom izolovanom svetu u kom se posvetila pisanju knjiga.

Dunja Ilić
foto: Printscreen/Instagram

Život porodice Ilić u potpunosti se preokrenuo kada je Dunjin otac bankrotirao, a nekoliko godina kasnije on je izvršio samoubistvo. Svojoj ćerki tada je ostavio oproštajno pismo, koje je pevačicu duboko povredilo.

Ilićka je tada rešila da napusti Srbiju i započne neki novi život. Ipak, još jedna tragedija je nije zaobišla. Dunja se suočila sa još jednom tragedijom, kada je izgubila verenika.

Dunja Ilić danas ima svoj Jutjub kanal gde se bavi tarot čitanjem.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track