KAJA SE SKINULA U HRVATSKOJ! Posle Ibice pravac Dubrovnik! Od nje se ne odvaja, a evo šta radi kada siđe s JAHTE! PAPARACO
Foto: Kurir

opustila se

KAJA SE SKINULA U HRVATSKOJ! Posle Ibice pravac Dubrovnik! Od nje se ne odvaja, a evo šta radi kada siđe s JAHTE! PAPARACO

Stars -

Katarina Kaja Ostojić nikako ne može bez Hrvatske. Pevačica je nakon letovanja s ćerkom na Ibici tek nekoliko dana provela u Beogradu pa je svoje letovanje nastavila u Dubrovniku.

Ona svake godine poseti ovaj grad te je to i sada učinila. Odsela je u hotelu u kojem uvek boravi, a društvo joj je pravio najbolji prijatelj. I tamo ona ima dota ljudi koje voli pa se i s njima provodila, a naš paparaco ju je snimio na plaži s drugaricom, koja je, kako smo saznali, vlasnica jednog tamošnjeg kluba.

Kaja Ostojić
foto: Kurir

Društvo je uživalo u ići i piću, često su odlazili da plove jahtom, a noćima su se provodili u klubu.

Kaja je u crnom kupaćem kostimu pokazala rezultate zdrave ishrane i napornih treninga.

Kaja Ostojić
foto: Kurir

Inače, Ostojićeva voli da boravi u Hrvatskoj, da li zbog tamošnjeg ambijenta ili pak zbog dva bivša dečka fudbalera Matea Pavlovića i tenisera Borne Čorića zna samo ona.

Kaja je pričala šta je toliko privlači kod Hrvata, posebno Dalmatinaca.

1 / 5 Foto: Kurir

- Njihov dijalekt, akcenat, slatkoća u govoru. Kad govore, kao da pevaju. Mogla bih satima i danima da ih slušam, a da mi nedosadi. Obožavam i muziku koja dolazi s njihovog podneblja, vino... ma sve - rekla je Kaja.

Kurir.rs

Bonus video:

01:09

MOJE DETE JE U AMERICI, ČEŠĆE SU OVAKVE SCENE, ZABRINUTA SAM! Kaja Ostojić: Roditelji su najviše krivi za masakr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja