MLADA PEVAČICA IZGOVORILA SUDBONOSNO "DA" U BAJKOVITOM VENČANJU SA JOVANOM: Otkrili zbog čega su ovaj momenat toliko dugo odlagali
Venčanje Marije i Jovana, Foto: Kurir tv

kurir tv

MLADA PEVAČICA IZGOVORILA SUDBONOSNO "DA" U BAJKOVITOM VENČANJU SA JOVANOM: Otkrili zbog čega su ovaj momenat toliko dugo odlagali

Stars -

U jednom od najromantičnijih trenutaka u svojoj karijeri, poznata muzička zvezda Marija Mikić stupila je u bračnu zajednicu s dugogodišnjim izabranikom Jovanom. Svečanost venčanja održana je u ekskluzivnom prestoničkom restoranu, a par je oduševio prisutne izvanrednom ljubavlju i lepotom ovog jedinstvenog trenutka.

Svadba
foto: Kurir tv

Marija i Jovan su pažljivo planirali svaki aspekt svog venčanja, čineći ga spektakularnim doživljajem za sve goste. Kako bi se uklopila u celokupnu atmosferu, mlada je odabrala predivnu lepršavu belu venčanicu koja se protezala po podu, otkrivajući elegantne detalje koji su privlačili pažnju svih prisutnih. U pratnji svog izabranika, pevačica je zasijala poput prave zvezde, a njen osmeh je očaravao sve oko nje.

- Nismo mogli biti uzbuđeniji zbog ovog važnog trenutka u našim životima," izjavio je Jovan s rukom na Marijinom ramenu. "Venčanje je bilo savršeno isplanirano, a Marija izgleda božanstveno u svojoj venčanici. Danas smo zavetovali svoju večnu ljubav i srećni smo što smo to podelili s našim porodicama i prijateljima - rekla je Mikić.

Mlada pevačica je priznala da je imala malo treme pre same ceremonije, ali da je uzbuđenje i radost tog trenutka nadmašila svaku drugu emociju. "Naravno da sam bila malo nervozna, ali kada sam ugledala sve te ljude koji nas podržavaju, srce mi je bilo puno sreće i ljubavi. Osećaj je bio nestvaran, i to je trenutak koji ćemo zauvek pamtiti."

Na novinarsko pitanje o razlogu odgode venčanja koje je trebalo da se održi pre nekoliko godina, par je otkrio da su se suočili s izazovima poput pandemije COVID-19 i Marijine trudnoće.

- Želeli smo da sve bude savršeno i da svoj poseban dan podelimo s najmilijima, ali okolnosti nisu dozvoljavale. Ipak, sve se poklopilo na najbolji način i danas smo ovde, naši snovi su postali stvarnost - istakla je Marija.

02:27

MLADA PEVAČICA IZGOVORILA SUDBONOSNO DA U BAJKOVITOM VENČANJU SA JOVANOM: Otkrili zbog čega su ovaj momenat toliko dugo odlagali

Venčanju je prisustvovalo dvoje malih dece, Milija i još jedno dete, koje su uveseljavali atmosferu i učinili svečanost još posebnijom. Marija i Jovan su u svakom trenutku bili posvećeni svojoj deci, pružajući im pažnju i ljubav, što je oduševilo sve prisutne goste.

Iako je medeni mesec privremeno odložen zbog profesionalnih obaveza i brige o deci, par planira da ga provede na nekom egzotičnom putovanju kada se za to stvore bolji uslovi.

- Deca su naša prioritetna briga, ali nakon što se sve smiri i završimo s albumom, sigurno ćemo proslaviti našu ljubav na pravi način - nasmešeno je izjavila Marija.

Za Mariju, Jovana i njihove porodice, ovaj dan će ostati zabeležen kao jedan od najposebnijih trenutaka u njihovim životima. Na proslavi su se pridružili i brojni prijatelji i kolege, uključujući Milana Čeranića, Vanju Mijetovića, Anu i Predraga Rajkovića, Teodoru Bjelicu i mnoge druge, koji su doprineli nezaboravnoj atmosferi i čaroliji ovog venčanja za pamćenje.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

01:05

TOLIKO JE MIO DA NE ZNAM DA LI SAM GA JA RODILA! Marija Mikić otkrila na koga liči beba: Staro srpsko ime sa moćnim značenjem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track