VENČALA SE SA LEPOTICOM, VAŽI ZA "ŠMEKERA", A EVO KAKO JE NEKADA IZGLEDALA: Matora je pre popularnosti bila ozbiljna RIBA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Pink

VENČALA SE SA LEPOTICOM, VAŽI ZA "ŠMEKERA", A EVO KAKO JE NEKADA IZGLEDALA: Matora je pre popularnosti bila ozbiljna RIBA! (FOTO)

Stars -

Bivše učesnice "Zadruge" Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora nedavno su stale na "ludi kamen" u Crnoj Gori i od tada se ne odvajaju.

Jovana Tomić Matora
foto: Printscreen Pink Tv

Matora je proslavila učešćem u rijaliti programu "Zadruga" gde je i upoznala Anitu, a prepoznatljiva je po kratkoj kosi koju poslednjih godina nosi.

Malo ko zna da je Matora nekada imala dužu kosu nego danas, a na društvenim mrežama se pojavila njena fotografija od pre i malo ko bi je prepoznao.

Matora se nikada nije preterano šminkala, osim što je često menjala frizure, pa je jedan period imala nešto dužu kosu, izvlačila je pramenove, da bi se potom ošišala na kratko i jedan period bila crnka, a danas se farba u plavo, piše "24sedam".

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su, podsetimo, stupile u bračnu zajednicu 11. jula na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori, gde su dozvoljeni istopolni brakovi.

Venčanje se, inače, naširoko komentarisalo u javnosti, što među rijaliti učesnicima, što među mnogima koji su posmatrali njihov odnos devet meseci u "Zadruzi 6".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track