DANAS SE KUPA U SVILI I KADIFI, A NEKAD JE ZBOG LJUBAVI SKAKALA SA MOSTA! Svi SKANDALI žene fudbalera i miljenice SVETSKIH MEDIJA!
Foto: Printscreen/Instagram

DANAS SE KUPA U SVILI I KADIFI, A NEKAD JE ZBOG LJUBAVI SKAKALA SA MOSTA! Svi SKANDALI žene fudbalera i miljenice SVETSKIH MEDIJA!

Stars -

Jovana Đorđević, devojački Švonja, je srpska manekenka i fotomodel.

Rođena je 1991. godine u Novom Sadu.

Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram

Većina domaće javnosti danas je zna kao suprugu poznatog fudbalera Filipa Đorđevića. Važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena kako u Srbiji, tako i u svetu.

Sa 18 godina pobedila na takmičenju za Miss Fashion TV. Tada je započela saradnju sa brojnim agencijama.

Završila je Gimnaziju „Svetozar Marković“ u Novom Sadu, a nakon toga upisala Pravni fakultet.

Priznala je da je njen otac negodovao zbog odluke da se bavi manekenstvom. Radila je za mnogobrojne agencije i proputovala gotovo ceo svet. Ivana je 2011. godine učestvovala u snimanju spota za baladu „Kako posle nas“ pevača Saše Kovačevića, a naredne godine je postala voditeljka jedne emisije koja se prikazivala na Televiziji „Pink“.

Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram

Pisalo se da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa bivšim dečkom pokušala da naudi sebi skokom sa mosta "Duga" u Novom Sadu. Manekenka je demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto. Tada je izjavila da se skok nikada nije ni dogodio, već da je reč o nezgodi.

- Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine - rekla je Jovana svojevremeno.

Međutim, onda je za jedan list ispričala drugačiju priču.

- Pomislila sam da mi nema drugog izlaza… Pogrešila sam, a toga sam bila svesna kada sam se našla u vodi - rekla je Jovana, dodajući da se kaje zbog svoje ishitrene reakcije, koja je usledila nakon ljubavne svađe sa dečkom Slavkom Moljcem.

Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram

Samo dve godine kasnije, manekenka je doživela novi peh.

Jovana se više puta našla u jeku skandala, a jednom, tokom snimanja spota pala je u vrelo čija je temperatura bila 90 stepeni. Tom prilikom zadobila je opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose. Na svu sreću njen brat je brzo reagovao. U bolnici je provela tri nedelje, a kako kaže, nije dozvolila da trumatičan događaj ostavi posledice.

Pored posla modelinga i spikera na televiziji, oprobala se i u jednom italijanskom rijalitiju "Ostrvo slavnih", kada je postala miljenica kako italijanskih tako i svetskih medija koji su je upoznali još kao modela.

Jovana Đorđević
foto: Instagram

Brak sa fudbalerom

U aprilu 2014. godine je započela vezu sa tri godine starijim Filipom Đorđevićem. Nakon tri meseca su se verili, a 10. novembra su se venčali. Građansko venčanje je održano u beogradskom restoranu, a ubrzo je sa suprugom otišla u Rim pošto on nastupa za rimski fudbalski klub Lacio.

Inače, Filip je često u žiži medijske pažnje upravo zbog supruge. Njih dvoje imaju dvoje dece - ćerku Noel i sina Leona.

Iako su mnogi mislili da će se manekenka u bračnim vodama smiriti, desilo se "divljanje za volanom" kao jedan u nizu skandala koji prate Jovanu.

Podsetimo, Jovana je napravila i nekoliko prekršaja u noći između 15. i 16. februara pršle godine. Policija je na teritoriji Novog Beograda tokom noći zaustavila automobil marke BMV kojim je nekadašnja manekenka upravljala brzinom od 196 kilometara na čas i to na na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti 4 i 6 godina. Protiv nje podnete su odgovarajuće krivične prijave.

Jovana danas uživa u luksuzu sa svojom porodicom, a neretko sa svojim pratiocima deli porodične trenutke. Posvećena je supruga i majka, ali to je ne sprečava da vodi računa o sebi.

Kako mnogi kažu, izgleda nikada bolje i vodi nešto mirniji život u odnosu na ono o čemu su mediji do nedavno pisali.

Jovana Đorđević
foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track