SIN ZLATE PETROVIĆ ODVEO DEVOJKU NA LUKS PUTOVANJE! Jovan ne žali novac, romantika na sve strane! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

ŠIROKIH RUKU

SIN ZLATE PETROVIĆ ODVEO DEVOJKU NA LUKS PUTOVANJE! Jovan ne žali novac, romantika na sve strane! (FOTO)

Stars -

Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje tople dane provodi na romantičnom letovanju sa svojom izabranicom.

Jovan Pejić, Zlata Petrović
foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

Jovan je nedavno predstavio javnosti novu devojku na svom Instagram nalogu, nakon čega su se zajedno pojavljivali na prestoničkim događajima i veseljima.

Naslednik poznatog para već mesecima uživa u ljubavi sa partnerkom Isidorom, a sada je svima pokazao kako provodi vreme sa njom u na odmoru u Španiji.

Jovan i Isidora trenutno borave u Barseloni, gde se ludo zabavljaju i uživaju u suncu i moru, a sa pratiocima na društvenim mrežama podelili su nekoliko zajedničkih fotografija.

Naime, Jovan je prvo objavio fotografiju sa isidorom na kojoj se vidi kako voze električni trotinet centrom Barselone, a potom je podelio fotografiju iz večernje šetnje ispod koje su se nizali komentari i komplimenti upućeni mladoj Isidori koja je istakla prirodnu lepotu i uslikala se bez grama šminke.

Zlatin sin je, podsetimo, nedavno obelodanio da je krenuo očevim stopama kada je posao u pitanju, pa se zaposlio na jednoj televiziji kao organizator.

- Istina je, prezadovoljan sam stvarno, imam odlične kolege. Jako je lepa energija u režiji. Radim kao organizator, odlično sam se snašao - rekao je on, prenosi "Grand".

Jovan Pejić
foto: Kurir televizija

Kurir.r/Blic

Bonus video:

00:36

NEKAD SAM ZA LUDNICU, A NEKAD ZA BOLNICU! Zlata Petrović otvoreno priznala kako se trenutno oseća i šta je GLAVNI UZROK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track