"JEDNA PESMA, JEDNA ŽELJA" NA KURIR TELEVIZIJI! Ne propustite sjajnu atmosferu i vanvremenske hitove večeras u 20 časova
Foto: Kurir

"JEDNA PESMA, JEDNA ŽELJA" NA KURIR TELEVIZIJI! Ne propustite sjajnu atmosferu i vanvremenske hitove večeras u 20 časova

Stars -

Popularni serijal narodne muzike “Jedna pesma, jedna želja” od nedavno se emituje na Kurir televiziji te svake nedelje od 20 časova uz omiljene pevače publiku očekuje sjajan provod.

00:21

Popularni serijal narodne muzike “Jedna pesma, jedna želja” od nedavno se emituje na Kurir televiziji

Šarmatni Jelena Kovačević i Višeslav Ranković Petković ovog vikenda poželeće gledaocima dobro veče iz Vrnjačke Banje. Publika će ovog puta uživati uz sjajne pevače poput Čede Markovića, Mine Kostić, Acka Nezirovića i Vanje Mijatović u pratnji orkestra Vlade Rajevića, te će sjajna atmosfera sa trga zasigurno biti preneta i na gledaoce Kurir televizije.

Gledajte "Jedna pesma, jedna želja" večeras u 20 časova samo na Kurir televiziji! Popularni pevači će pevati svoje vanvremenske hitove, zato ne propustite fenomenalnu zabavu pred malim ekranima, okupite svoje najmilije i zapevajte!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track