ZVEZDAN SLAVNIĆ MOLI PRODUKCIJU PINKA! Iscurilo u javnost kako se PONIŽAVA, hoće samo jedno, PUČE BRUKA!
Zvezdan Slavnić, Foto: Printscreen/instagram/zvezdanslavnic

nije odustao!

ZVEZDAN SLAVNIĆ MOLI PRODUKCIJU PINKA! Iscurilo u javnost kako se PONIŽAVA, hoće samo jedno, PUČE BRUKA!

Stars -

Zvezdan Slavnić je zasigurno jedan od najkontroverznijih učesnika u Zadruzi. Njegova prošlost a potom i ponašanje u rijalitiju, intrigiralo je javnost osam meseci koliko je trajalo prikazivanje šeste sezone.

I dok su jedni smatrali da je njegovo učešće bio pun pogodak za televiziju Pink, s obzirom da je njegova afera sa Anđelom Đuričić i ulazak bivše partnerke Ane Ćurčić bio događaj koji se najviše komentarisao i izneo veći deo gledanosti šeste sezone, dotle postoji i oni koji smatraju da je njegovo nasilničko ponašanje naštetilo projektu Zadruge. Napolsetku, Zvezdan je diskvalifikovan iz Zadruge jer čelnici ove televizije imaju čvrst stav prema nasilničkom ponašanju a on se može izraziti rečima da nasilju nema mesta u Zadruzi.

Anđela Đurišić, Zvezdan Slavnić
foto: Ana Paunković, Antonio Ahel/ATAImages

Pošto od zadruge nije zaradio, Slavnićev izvor prihoda postala je društvena mreža TikTok. Međutim, kako piše Alo, finansijsko stanje mu je sve lošije, a on je zbog toga sve očajniji, te na sve načine pokušava da izmoli ponovni ulazak u rijaliti.

- Zvezdan je očajan. Tokom trajanja rijalitija bio je uveren da je veoma popularan, te je sebi dao za pravo da se ponaša bahato. Nakon diskvalifikacije udario ga je šamar realnosti. Iako je mislio da će biti pobednik, on je ispao najveći gubitnik, koji je ostao bez žene, ljubavnice i honorara. Trenutno mu je jedini izvor prihoda Tiktok, na kojem mora svake večeri da igra mečeve kako bi zaradio novac - priča izvor za Alo i dodaje:

- On trenutno preko poznanika pokušava svim silama da stupi u kontakt sa čelnicima Pinka. Obećava da, ukoliko ga puste da uđe u novu sezonu Zadruge, neće više praviti scene i da neće izigrati njihovo poverenje. Uverava ih da neće pokazati ni najmanji vid agresije, kao i da se više neće povređivati. Svestan je da je trenutno svuda etiketiran kao nasilnik i zbog toga ne može da nađe dobro plaćen posao.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen/TV Pink, Printscreen/Tik Tok

Međutim, koliko god molio, za Slavnića nema mesta u sedmoj sezoni ''Zadruge''.

- Pravila Pinka su jasna, oni nasilje ne podržavaju. Zvezdana su opominjali više puta, davali mu šanse i kažnjavali ga. On je sve zloupotrebio. Sedma sezona Zadruge biće skroz drugačija, mnogo kulturnija i ne žele da daju prostor ljudima koji su sebe predstavili u najgorem svetlu - zaključio je izvor za pomenute medije.

(Kurir / Alo)

Bonus video:

11:54

STARS-EP93

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja