ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Pobednica očajna jer je Tunjava našla drugu, Sponzoruša se vraća da bude glavna madam!
Foto: Kurir štampano

haos

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Pobednica očajna jer je Tunjava našla drugu, Sponzoruša se vraća da bude glavna madam!

Stars -

Zdravo, dragi moji, dok se odmaramo u pauzi između dva toplotna talasa i jakih oluja, najbolje bi bilo da razmenimo poneki trač, da zasladimo život. Moji doušnici su na sve strane, i na moru, i preko grane, i po celom regionu.

Niko se ne može sakriti od mene i svaka vest će pre ili kasnije da se pročuje. Znam da već neki od vas znaju da je bivša devojka Pobednice u emotivnoj vezi jer o tome bruje mreže, ali sigurna sam da detalje ne znate.

abronoša
foto: Kurir štampano

Ja ću sve da vam ispričam. Mlada pevačica Tunjava pala je na šarm jedne devojke koja je u gradskim krugovima poznata kao velika zavodnica. Bavi se sportom, iz imućne je porodice i neko vreme je bila u vezi s mlađom Sestrom, o tome sam vam pisala svojevremeno. E sad, ne treba ni da vam pričam kako Pobednica reaguje na to što njena neprežaljena ljubav ima drugu devojku.

Očajna je. Sećate se da je zbog nje i kosti lomila, teško da će ovo na dobro izaći jer ona nju još voli i nada se pomirenju, a sad je svesna da od toga nema ništa. Pomno ću pratiti ovaj slučaj.

Čula sam i da se Sponzoruša vraća u posao jer je u krizi. Sećate se nje, ona je nekad bila gradska riba, poznata po tome da juri muškarce koji imaju lovu, pa joj je posvećena i jedna hit pesma. Takav sam joj nadimak i dala.

E pa, njen muž neradnik ne može da zadovolji apetite svoje prohtevne supruge, pa je ona rešila da uzme stvari u svoje ruke i da radi posao od kojeg je nekad lagodno živela. Kako mi je rekao moj izvor, ona će ponovo biti madam, podvodiće devojke bogatoj klijenteli i već je pustila pipke svuda po gradu. Poznajući je, neće joj dugo trebati da se snađe u novim okolnostima jer je kao kameleon.

Još jedna priča koju moram s vama da podelim. Pevačica koju zovemo Smerna važi za ozbiljnog prevaranta i mnogi to već znaju, ali ja se svaki put šokiram kad čujem da je još nekog zavrnula. Sad se pojavila jedna žena, koja tvrdi da je Smerna imala aferu s njenim mužem i da ga je ojadila za ozbiljnu lovu. Koja je suma u pitanju, ne znam, ali pominje se iznos od sto hiljada evra. Mislim da ćete o tome uskoro čitati u svim medijima. Toliko od mene za danas, čitamo se i sledeće nedelje.

Kurir.rs

Stars Naslovna, Stars naslovna 25.07.2023.
foto: Kurir

Bonus video:

01:48

ĐORĐE DAVID OTKRIO KO SU ZA NJEGA NAJBOLJI MLADI PEVAČI: Jasno je zbog čega su popularni i šta je najbitnije od svega!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja