NAPOKON RADOSNE VESTI! Šavija nedeljama u agoniji, a sad rešila da unese promene u svoj ŽIVOT, komentari podrške samo se nižu FOTO
Foto: Kurir/Privatna arhiva

nakon kiše stigla duga

NAPOKON RADOSNE VESTI! Šavija nedeljama u agoniji, a sad rešila da unese promene u svoj ŽIVOT, komentari podrške samo se nižu FOTO

Stars -

Bivša učesnica "Parova" i starleta, Nataša Šavija nedavno je optužila rijaliti učesnika "Zadruge", Stefana Karića, da joj je naneo teške telesne povrede tokom jedne svadbe na kojoj mu je ona bila pratnja.

Stefan je zbog ovih optužbi bio mesec dana u pritvoru.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Nenad Kostić, Kurir

Nataša se redovno oglašava putem društvenih mreža, gde ima veliku podršku svojih fanova, a nedavno je išla i na drugu operaciju oka.

Nataša Šavija
foto: Printscreen Instagram

Iako je govorila da ne izlazi iz kuće jer se srami svog izgleda, te da ni psihički nije bila dobro, sada je donela odluku da to promeni.

Šavija je danas objavila fotografiju iz restorana, gde je otišla na ručak sa majkom.

- Prvi put u restoranu nakon sto godina - napisala je ona uz emotikon smeha a potom i snimila preko puta stola, kada se videla i njena majka.

Podsetimo, Stefan Karić, kojeg je Nataša Šavija prijavila za nanošenje teških telesnih povreda na jednoj svadbi, na svom Instagram profilu se sramno prao tako što je starletu optužio da konzumira nedozvoljene supstance.

Kurir.rs

Bonus video:

00:17

Evo kako izgleda Nataša Šavija posle operacije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track