SESTRIČINA NATAŠE BEKVALAC 6 PUTA OPERISALA GRUDI ZA SAMO GODINU DANA! Zoi opasno nadrljala, pa završila na SUDU!
Foto: Printscreen/Instagram

prošla kroz pakao

SESTRIČINA NATAŠE BEKVALAC 6 PUTA OPERISALA GRUDI ZA SAMO GODINU DANA! Zoi opasno nadrljala, pa završila na SUDU!

Stars -

Atraktivna Novosađanka Sara Šekularac, koja se predstavlja alijasom Zoi, poznata i kao sestričina pop zvezde Nataše Bekvalac, otkrila je detalje o sebi koje niko nije znao.

Naime, ona je na svom Jutjub kanalu odgovarala na pitanja pratioca, a tom prilikom je otkrila da je odlazila pod nož zbog grudi i usana, te da nije korekcijama baš u potpunosti zadovoljna.

Na pitanje da li je povećavala usta, odgovorila je da jeste i to „dva puta previše", a otkrila je da je radila i grudi operisala šest puta.

- Zbog grudi sam se pokajala. Nije dobro ispala operacija. Operisala sam se kroz godinu dana... Šest puta ili tako nešto. Tako da žalim, definitivno, ali šta sad, Bože moj, ide se na suđenje pa možda nešto izvučem iz toga - ispričala je ona, koja je ime Zoi osmislila još u srednjoj školi, kada je imala želju da postane blogerka.

- Zato što sam htela da budem blogerka u, tipa, prvom srednje i bilo me je sramota toga. I onda sam izmislila Zoi Devon, bukvalno sam kucala „female names". To ne znači ništa. I kao, Zoi, nemam pojma... Kad je trebalo da izbacim pesmu, okej, Zoi - pričala je ona, koju uopšte ne pogaša to što su je i onda mnogi prepoznavali kao, tek, sestričinu poznate Bekvalčeve, „jer ona to svakako i jeste" - rekla je Zoi.

Inače, Sara je ćerka Natašine starije sestre Dragane, a sada je progovorila o životu u Americi.

- ...U suštini, nije sve savršeno kao što izgleda jer, realno, svaki put kad sam ja tamo otišla sam imala enormna s*anja koja su se dešavala. Na primer, svaki put sam ostajala bez kuće. Ovaj poslednji put u Los Anđelesu sam ostala bukvalno sa koferima na ulici jer su me moji „ugasili". „Ugasili" su mi kartice i, kao, snađi se. Kad se poredi (sa životom ovde), isto je, samo što je ono (tamo) na mnogo višem novou. Možda je čak i gore tamo živeti, ali toliko je „vajb" i toliko je lepo, kad se probudiš i vidiš te palme, svi su srećni, svima je super, onda nekako... Okej, nemam gde da živim, napolju sam sa koferima, al' sam i dalje u LA-u pa mi je super - izjavila je pevačica.

Kurir.rs/24 sedam

Bonus video:

01:48

BIĆU VEČITO POLUGOLA! Nataša Bekvalac progovorila o svom provokativnom stajlingu i o NAJVEĆEM KOMPLIMENTU koji je ikada dobila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track