"TI NE STARIŠ, ŽENO!" Severina se pojavila u Budvi i oduzela dah, žuta haljina naglasila sve: Neka pati kome smeta...
Foto: Printscreen/Instagram

kakvo izdanje

"TI NE STARIŠ, ŽENO!" Severina se pojavila u Budvi i oduzela dah, žuta haljina naglasila sve: Neka pati kome smeta...

Stars -

Severina se nakon uživanja u Grčkoj vratila na binu, te zapevala u Budvi i razveselila publiku svojim novim, ali i starim dobro poznatim pesmama.

Severina, Severina Kojić
foto: ATA Images

Severina u novoj objavi, ponovno je svu pažnju usmerila na svoj mladoliki izgled. Podelila je niz fotografija sa svog koncerta u Budvi koji je održala nakon dolaska iz Grčke.

Za tu priliku obukla je žutu svilenu haljinu na bretele koja je posebno naglasila njene raskošne grudi, ali i bombastičnu figuru.

Raspuštena kosa, srebrne otvorene sandale na petu i zlatni nakit dodatno su ukrasili ovaj elegantni prizor.

"Haljina stvorena za ženu", Ti ne stariš, ženo", "Neka pati kome smeta", "Izgledaš fantatično", "O, lepe li žene", su samo neki od komentara ispod fotografija.

Podsetimo, pevačica je nedavno ponovo imala posla sa beogradskom policijom kada je snimala kadrove za novi spot. Prema rečima svedoka s lica mesta, pojedinim stanovnicima Novog Beograda smetala je buka koju su proizvodili zvučnici iz automobila s muzikom za potrebe spota, te od užasne galame nisu mogli da spavaju. Kadrovi su snimani celu noć, do ranih jutarnjih časova, a pored buke smetao im je zvuk automobila i motora, koji su takođe korišćeni tokom snimanja ovog video-klipa.

Kurir.rs/ShowDnevnik.hr

Bonus video:

00:26

Severina kroz pesmu proziva Milana Popovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track