SVADBA NA KOMPENZACIJU! Bora Santana i Milica Kemez prave veselje a drugi plaćaju "Snalazimo se kako znamo"
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Instagram

veliki broj pratioca na društvenim mrežama

SVADBA NA KOMPENZACIJU! Bora Santana i Milica Kemez prave veselje a drugi plaćaju "Snalazimo se kako znamo"

Stars -

Milica Kemez i Bora Santana prave svadbu na kompenzaciju. Budući mladenci odlučili su se za gala proslavu, a kako nemaju dovoljno sredstava za to, napraviće dogovor s vlasnikom restorana, keteringom, bendom...

Milica i Bora uveliko prave spisak potrepština, jer planiraju da reklamiraju sve koji im se jave na svojim društvenim mrežama, te da dobiju sve gratis.

Milica Kemez
foto: Privatna Arhiva

- Danas svi rade na kompenzaciju, reklamiraju sve i svašta u zamenu za proizvod, uslugu... Tako ćemo i Bora i ja! Sve na šta budemo mogli da uštedimo i da dobijemo za džabe, rado ćemo prihvatiti - rekla je Milica Kemez za Informer.

Kako se bivša zadrugarka i voditeljka, a po obrazovanju frizerka, razume i u modu, smislila je kako da uštedi i na vizuelnom identitetu.

- Sama ću da šijem svoju venčanicu ali i Borino odelo, tako da ćemo i na tome da uštedimo. Frizura i šminka takođe će biti mojih ruku delo. Snalazimo se koliko možemo - objasnila je buduća mlada i otkrila da su svadbu odgodili za narednu godinu, te da imaju dovoljno vremena da sve realizuju kako su zamislili.

Kako nam je Kemezova poverila, s budućim mužem se slaže gotovo u svemu, sem u jednom:

Bora Santana
foto: Pritnscreen

- Nemamo isti ukus kada je muzika u pitanju. Ja volim Nućija, Vojaža i Breskvicu, a Bora narodnjake. Ipak, za svadbu ću morati da mu se prilagodim. Tražila sam da mi peva Tea Tairović i on je obećao da će je dovesti - kaže Milica, a Bora se nadovezuje da će se o njihovoj svadbi pričati danima, nedeljama...

- Naša svadba će biti prava fešta, tako da će biti i u emisiji "Veselja od milion evra". Tako će svi imati prilike da vide kako se moja porodica i prijatelji vesele - rekao je Bora Santana.

Bivši zadrugar nam se pohvalio i ko je od poznatih, za sada, potvrdio svoj dolazak:

- Dolaze Zorica i Kemiš, Zlata Petrović i Sloba Radanović, a kako je Tea Tairović pevala i na mom rođendanu i na ispraćaju kada sam ulazio u "Zadrugu", nadam se da će mi pevati i na svadbi, posebno što je Milica izrazila želju da joj baš ona peva. Ja ću tog dana odmarati, neću ni svirati ni pevati ni voditi program, zaslužio sam da bar tog dana uživam - kaže Santana.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

00:39

PRVI SNIMAK TERETNOG BRODA KOJI GORI KOD OBALE HOLANDIJE: Vatra izmiče kontroli, posada skočila u more, tone 3.000 vozila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja