"ODMORIĆU SE KAD UMREM!" Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže
Foto: Kurir televizija

stars

"ODMORIĆU SE KAD UMREM!" Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Stars -

Tokom protekle godine gost emisije Puls Srbije, glumac Milan Bosliljčić radio je i snimao ili nove, ili već dobro poznate popularne projekte.

Na pitanje da li je vreme da se malo odmori, ili pauzu u snimajućim danima koristi za druge aktivnosti, odgovarao je u emisiji Puls Srbije.

- Ne provodim u Beogradu toliko vremena zato što sam konstantno na putu, na točkovima što se kaže i bavim se svim mojim aktivnostima preko leta. Snimanje je završeno, privremeno, ali tu su ostali poslovi.

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

- Bavimo se i negovanjem kulture govora, imam to svoje odruženje gde vodim i kampanju negujmo srpski jezik, a tu je i ona ni manje važna ni više važna destilerija Bosilčić sa svojim, da kažem rakijom. To je isto nešto što i te kako zahteva posvećenost i vreme - rekao je glumac.

A na pitanje kako uspeva da uskladi sve svoje obaveze, glumac je odgovorio:

- Dobra organizacija i malo spavanja! Uvek nešto mora da trpi. Ja se uvek našalim, pa kažem "odmoriću kad umrem". Tad ću ležati, sigurno neću ništa morati da radim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track