OD VODITELJA DO AMBASADORA SRBIJE U MAROKU Važio je za najzgodnije TV lice, a onda se oženio i to LEPOTICOM, evo gde je danas!
Foto: Printscreen/Youtube

OD VODITELJA DO AMBASADORA SRBIJE U MAROKU Važio je za najzgodnije TV lice, a onda se oženio i to LEPOTICOM, evo gde je danas!

Stars -

Voditelj Ivan Bauer bio je prvi domaćin popularnog kviza "Slagalica" koji je počeo sa emitovanjem sada već davne 1993. godine. Ivan je u jednom trenutku napustio voditeljsku karijeru i seo u poslaničku klupu, a sada je ambasador Srbije u Maroku.

Ivan Bauer
foto: Printscreen/Youtube

Ivan posvećeno obavlja svoj posao ambasadora, a u slobodno vreme najviše voli da provodi vremena sa porodicom.

Tako se kod njega na društvenim mrežama, mogu pronaći slike kako sa sinom i ženom obilazi Maroko i uživa u svim lepotama ove zemlje.

Iako mnogi Ivana Bauera vezuju za televizijske kvizove, a oni nešto stariji pamte i njegove „izlete“ u svet manekenstva, činjenica je da je za njega to bio samo vid zabave. Među prvima je vodio „Slagalicu“, koja je startovala početkom devedesetih kao „Muzička slagalica“. Kasnije smo ga gledali u još nekoliko sličnih formata, među kojima se izdvaja „Sam protiv svih“.

Ivan Bauer

Oni koji lično poznaju Ivana kažu da bi iz svakog kviza, da je želeo da se takmiči, izašao kao pobednik. Znanje, a pre svega formalno obrazovanje, mu ne nedostaju. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, magistrirao i doktorirao na ekonomiji. Napisao je nekoliko stručnih knjiga, a neko vreme bavio se i profesurom.

Osim toga, govori engleski, italijanski i španski, što će mu svakako biti plus u diplomatskoj misiji.

SDPS, Ivan Bauer, Rasim Ljajić

Na pitanje kako izgleda njegov život otkako se u 46. godini oženio Ljubicom i dobio sina Petra otkrio je:

- Sve se dešavalo relativno brzo, u roku od godinu dana: početak veze sa Ljubicom, njena trudnoća, venčanje. Moj život preko noći se istumbao, ali na najbolji mogući način sve je došlo na svoje mesto. Uz suprugu i sina počeo sam da živim život kakav sam uvek priželjkivao - rekao je Ivan jednom prilikom za "Hello"

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13:49

SCENIRANJE 02.07.2023. RADA MANOJLOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track