U NOĆI KAD JE ARKAN UBIJEN U KUĆU JE UŠLA NJEGOVA PRVA ŽENA! Kalezić otkrio šta je Natalija rekla za Cecu, svi su se SKAMENILI!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Happy TV, EPA/Stringer

U NOĆI KAD JE ARKAN UBIJEN U KUĆU JE UŠLA NJEGOVA PRVA ŽENA! Kalezić otkrio šta je Natalija rekla za Cecu, svi su se SKAMENILI!

Stars -

Legendarni pevač, Zoran Kalezić, tokom svog života, jednom prilikom otkrio je detalje iz noći kada je ubijen Željko Ražnatović Arkan i atmosferu u njegovom domu na dan ubistva.

Zoran Kalezić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga) njihova deca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom. Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sećam se suza Arkanove majke Slavke", počeo je priču Kalezić, prenosi Mondo.

U više navrata je priznao da je u njihovim životima bio prisutan ali isključivo kao umetnik i to čist kao suza.

"Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima. Natalija je bila otmena kad je rekla – nemojte mi pričati ništa o tome, od mene mu sve prosto, on je voleo ovu ženu (Cecu, prim. aut.). Eto to može samo jedna časna žena kakva je bila Natalija da kaže u trenutku kada mrtvog oca njene dece".

Željko Ražnatović Arkan, Arkan
foto: Printscreen/ Youtube/ radovan džeko

Podsetimo, Željko Ražnatović je ubijen 15. januara 2000. godine, nešto posle 17 časova, u hotelu Interkontinental u Beogradu. Sahranjen je 20. januara na beogradskom Novom groblju.

O Dobrosavu Gavriću koji je pucao i likvidirao Ražnatovića, Ulemek je govorio:

"Ma Gavrić je samo jedna plaćena budala. Obećano mu mnogo para. A Srbin kad vidi mnogo para on će ubiti tatu a ne jednog Željka. Je*e se njemu za Željka, on je iz Trbušnice, seljačina koja je zalutala u policiju. Ima sigurno ruku njega je država izabrala da ubije Željka i obećala mu velike pare", rekao je on u emisiji Bez cenzure.

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

15:06

Arkanov sin: ZEMUNSKI KLAN nam je pretio zbog CECE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track