OSLEPELA JE I ZAVRŠILA U KOLICIMA, PA UMRLA: Ovo je JEZIVA istina o najtužnijoj pesmi Dina Merlina "Kad bih mogao da vratim vreme"
Foto: Promo/Dino Soldin

Autor je posvetio bolesnoj supruzi

OSLEPELA JE I ZAVRŠILA U KOLICIMA, PA UMRLA: Ovo je JEZIVA istina o najtužnijoj pesmi Dina Merlina "Kad bih mogao da vratim vreme"

Stars -

Pevač Dino Merlin nastupiće u beogradskoj Areni u novembru ove godine. Nakon pomerenog datuma zbog utakmice KK Partizana, Merlin je u rekordnom roku prodao ulaznice za druženje s fanovima u prestonici 18. novembra, nakon čega je zakazao još jedan koncert 19. novembra.

Na ponovnom druženju sa domaćom publikom izvešće svoje najveće hitove, a među njima i numeru "Da šutiš" koju je bosanskohercegovački pevač i tekstopisac Eldin Huseinbegović posvetio svojoj bolesnoj supruzi Emki, koja je preminula u 32. godini.

Dino Merlin
foto: Promo

Emka se razbolela od multiple skleroze, a Eldin je svakodnevno brinuo o njoj. Prvo su počele da joj otkazuju motorne funkcije, pa je završila je u invalidskim kolicima, a zatim je oslepela.

Dino Merlin
foto: Promo

Jednom prilikom je, gostujući na koncertu Dina Merlina rekao: "Osobi koju najviše volim nisam mogao da poklonim cipele, jer ona ne hoda. Ni knjigu, jer ne vidi, pa sam došao na ideju da supruzi Emki poklonim album. Moja žena je slepa i u kolicima je. Kad bih mogao da vratim vreme i kad bih znao da će oslepiti i biti u kolicima, opet bih je oženio".

Kurir.rs/Mondo

Bonus video:

00:38

DINO MERLIN OPROSTIO SE OD BALAŠEVIĆA OČIJU PUNIH SUZA: Pevač sa kndelom u grlu jedva otpevao čuveni hit PANONSKOG MORNARA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track