NESTAO U JEKU POPULARNOSTI I POSTAO DOKTOR! Živi u Švajcarskoj i veoma je priznat: NE KAJEM SE! Zasnovao porodicu, putuje po svetu
Foto: Youtube screenshot

Pevač pROMENIO PROFESIJU

NESTAO U JEKU POPULARNOSTI I POSTAO DOKTOR! Živi u Švajcarskoj i veoma je priznat: NE KAJEM SE! Zasnovao porodicu, putuje po svetu

Stars -

Pevač Zoran Vanev nekada je bio veoma popularan pevač. Njegove pesme "Južna pruga" i "Lila" i dan danas se pevaju, ali je njega nemoguće videti u javnosti.

U jeku slave se povukao i dugo se ništa nije znalo o njemu. Zoran danas živi u Švajcarskoj gde je osnovao porodicu i okrenuo se potpuno drugoj poslovnoj delatnosti. On se sada bavi zdravstvom, a kako kaže bavi se i muzikom, ali ne tako aktivno, budući da nastupa i ide samo tamo gde on želi.

Zoran Vanev
foto: Youtube screenshot

Kako je otkrio jednom prilikom, diplomirao je na Fakultetu za prirodnu medicinu i postao priznati doktor prirodne medicine u Švajcarkoj.

- Imam i dodatnu profesiju, ali muzika meni ostaje kao gen koji je urođen i uvek ću se truditi da budem aktivan pa makar i ovako malo. iMAM dodatnu profesiju, koja mi je zadnjih četri godine glavna profesija, a to je da sam diplomirao na Fakultetu za Prirodnu medicinu i postao priznati doktor prirodne medicine u Švajcarkoj - rekao je Zoran ranije i dodao:

Zoran Vanev
foto: Instagram

- Moje studije su trajale celih pet godina od ponedeljka do nedelje (bez pauze), zato što sam studirao od ponedeljka do petka na prirodnom odseku, a svake subote i nedelje sam izučavao konvencionalnu medicinu - rekao je on jednom prilikom.

On je objasnio da je to razlog povlačenja sa scene.

Zoran Vanev
foto: Instagram

- Zato sam i nestao sa estrade, ali se ne kajem uopšte, zato što se sada bavim jako korektnim poslom. Imam svoju praksu u Cirihu već četri godine i kao doktor prirodne medicine sam priznat kod zdravstvenih osiguranja - otkrio je pevač.

Ako je sudeći prema Zoranovim objavama na društvenoj mreži Instagram on živi život punim plućima i često putuje i objavljuje slike sa atraktivnih destinacija.

Kurir/ Blic

Bonus video:

02:39

Marko Kon ispričao kako je upoznao suprugu Milicu Kon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track