POTRESNA ISPOVEST ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Sve o odrastanju bez Arkana, periodu Cecinog zatvora i depresiji sa kojom se borila
Foto: Printscreen/Kurir televizija

detalji najtežih perioda u životu

POTRESNA ISPOVEST ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Sve o odrastanju bez Arkana, periodu Cecinog zatvora i depresiji sa kojom se borila

Stars -

Anastasija Ražnatović neko je ko ne voli da pria o svom privatnom životu i mnoge situacije želi da zadrži za sebe i daleko od očiju javnosti. Neretko govori o svojim najdubljim emocijama i gubitku oca koji je doživela još kao beba.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Kurir televizija

Na Kurir televiziji, u emisiji "Sceniranje" Anastasija je otvorila dušu i progovorila o najtežim situacijama iz života. Pevačica je otkrila kako je to odrastati bez oca i kada joj je najviše falio.

- Najviše fali kada je potrebna neka vrsta zaštite, stabilnosti... Ali i kada sam bila dete, ta neka zaštita je falila. Mama bila sama sve vreme, mislim da bi bilo drugačije da je imala nekoga pored sebe, nekog muškarca koji može da je zaštiti i bude uz nju. Moja majka je najbolja majka na svetu i veliki borac, trudila se da nikada ne osetimo da ga nema, ali koliko god da je svemoćna nekada je bilo tih trenutaka gde fali... Kada mama radi recimo i pošalje vozača po mene, a po drugi decu dolaze očevi, tada je malo bilo teško... Bol i seta nikada ne prestaju, ali morate da naučite da živite sa tim. Uvek sam govorila da bih volela da se mama uda i stvarno mislim da je zaslužila. Ume da pruži ljubav, da uzvrati, sigurna sam da će se to kad tad dogoditi. To će biti neki muškarac koji je ostvaren u svom životu, stabilan, spreman... - rekla je Anastasije i dodala:

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Kurir televizija

- Često ga sanjam, u snovima je po ceo dan tu sa nama. Ništa mu specijalno ne kažem samo ga neprestano grlim. Nema tu reči, to je valjda taj trenutak da nadoknadim što nije tu.

Anastasija Ražnatović
foto: Kurir

O periodu dok je je majka bila u zatvoru takođe je ogolila dušu i otkrila detalje rođendana koji je provela bez nje i tetke, ali se i prisetila selidbe na Kipar sa vratom Veljkom.

- Mama je procenila da smo jako mali i da ne bi razumeli sve na način koji treba. Bila je u zatvoru, a za nas je bila na turneji u Americi dok smo mi živeli kod bake i deke u Žitorađi. Bila sam tužna što mi nije došla na rođendan, ni ona ni tetka, mislila sam da niko ne želi da dođe i ona se tada rasplakala...Ne sećam se tačno detalja... Taj rođendan mi je bio lep, baka je napravila tortu sa barbikama, sve je bilo lepo... - rekla je pevačica, pa se prisetila i perioda kada je Ceca nešto kasnije ponovo imala problema sa zakonom i nosila nanogicu:

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Kurir televizija

- Kada je nosila nanogicu, Veljko i ja smo se preselili na Kipar zbog cele situacije. Ja sam pala u depresiju, stalno sam jela i jela, imala sam 20 kilograma viška. Na taj način sam se trudila da pobegnem od svega... Nisam išla kod psihiloga, sama sam se izborila sa tim.

Kurir.rs

Bonus video:

00:57

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ NEUTEŠNA, UGASILA DRUŠTVENE MREŽE! Ceca se pojavila cela u crnom, porodica van sebe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja