DRAGANA KATIĆ PROGOVORILA O SUPRUGU NADICE ADEMOV! Otkrila ono što niko nije znao "Želim javno da se zahvalim..."
Foto: Damir Dervišagić

prelepo

DRAGANA KATIĆ PROGOVORILA O SUPRUGU NADICE ADEMOV! Otkrila ono što niko nije znao "Želim javno da se zahvalim..."

Stars -

Nakon što je u javnosti podelila najlepše vesto o trudnoći, Nadica Ademov povukla se sa scene i do porođaja će odmarati i spremati se za najveću životnu ulogu.

Nadica Ademov
foto: Ata images

Iako njen partner nije javna ličnost, medijima je zanimljiva njegova zavidna finansijska situacija i život u Berlinu koji par vešto skriva uprkos znatiželji javnosti.

Ipak, njenog izabranika Damira njene kolege i prijatelji jako dobro poznaju, a voditeljka Dragana Katić nedavno je javno otkrila nepoznate detalje o Nadičinom partneru sa kojim čeka bebu.

Dragana Katić
foto: Kurir Televizija

– Damir je u Berlinu i moj sin je u Berlinu i kad god nešto treba oni su tu da priskoče i ja želim javno da im zahvalim na tome zato što su divni – otkrila je Dragana, sa čim se složila i njena koleginica i prijateljica Vesna Milanović koja je dodala kako je Damir divan čovek.

U medijima se dosta pisalo o bogatstvu njenog partnera koji je uspešan biznismen i imućan čovek, o čemu je Nadica nedavno govorila.

Nadica Ademov
foto: Privatna Arhiva

– Hvala Bogu da imam čoveka za koga ne moram da mislim za budućnost, nego on misli za budućnost, ne samo finansijski nego celokupno. Mislim da sam takvog čoveka zaslužila, toliko sam godina radila i namučila se da mi je Bog poslao čoveka na kome sam zahvalna– priznaje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track