MASAŽA NA AZURNOJ OBALI PRE POČETKA NOVE SEZONE! Željko Mitrović puni baterije, hit snimak sa plaže zapalio mreže, samo ELITNO!
Foto: Damir Dervišagić, screenshot

hedonizam na maksimumu

MASAŽA NA AZURNOJ OBALI PRE POČETKA NOVE SEZONE! Željko Mitrović puni baterije, hit snimak sa plaže zapalio mreže, samo ELITNO!

Stars -

Milica Mitrović supruga vlasnika televizije "Pink" Željka Mitrovića podelila je na Instagramu hit snimak svog muža kako se relaksira na plaži.

Željko Mirtović, Milica Mitrović
foto: Damir Dervišagić

Naime, Željko Mitrović uživao je na Azurnoj obali u suncu i moru, dok su ga masirali na ležaljci, a tu je bio i njihov ljubimac Lusi.

"Saniraju se posledice teške noći" - napisala je Milica Mitrović.

Podsetimo, Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink", objavio je nedavno na svom zvaničnom Instagram nalogu da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

Kako je otkrio, nova "Zadruga 7" imaće specijalan naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond.

Elita
foto: Printscreen/jutjub/zadrugaofficial

- Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslediti Zadrugu i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezone projekta biće "ELITA" - najavio je Mitrović.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

04:43

Željko Mitrović ugostio člana misije Apolo 11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track