CECA OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU MALOG KRSTANA! Ponosna baka pokazala mlađeg unuka i raznežila javnost "Moj lepotan" (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock, Ilustracija

EMOTIVNA

CECA OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU MALOG KRSTANA! Ponosna baka pokazala mlađeg unuka i raznežila javnost "Moj lepotan" (FOTO)

Stars -

Pre tri i po meseca snaja Svetlane Cece Ražnatović, Bogdana, se porodila i na svet donela drugog sina Krstana.

Ceca, Ceca Ražnatović, Ceca Raznatović
foto: Damir Dervišagić

Prinovu je sa radošću dočekala cela porodica, posebno baka Ceca koja neizmerno uživa u vremenu koje provodi sa svojim drugim unukom.

Javnost je dugo čekala da vidi kako izgleda najmlađi naslednik porodice Ražnatović, a sada je ponosna baka prvi put objavila video preslatkog Krstana čime je raznežila brojne fanove.

Unuk Cece Ražnatović izgledao je neodoljivo dok je dremao, a kada ga je Ceca pomazila po obrazu osmehnuo se i potpuno razoružao pratioce muzičke dive.

Ceca Ražnatović, Krstan
foto: Instagram/cecaraznatovic

"Moj lepotan Krstan", napisala je pevačica kratko.

Podsetimo, najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je napravila spektakl na velikom koncertu koji je održala u Crnoj Gori u Ulcinju.

Pevačica se na koncertu pojavila u vatreno crvenoj haljini sa šlicem koji se prostirao do struka, a svuda su bili cirkoni. Haljina je bila pripijena uz telo i isticala je njenu vitku liniju, kao i zgodne noge, a kada se pojavila na bini sve oči su bile uprte u nju. Haljinu je radio poznati dizajner Stevica Ponorac.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:16

Ceca Ražnatović stigla na finale Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track